Jump to content

Bug Blacklist Paramedics


Delgado

Recommended Posts

Nick-ul tau: Delgado
Server: RPG1
Descrierea bugului: Discrepanta intre blacklist-ul de pe Web si cel din joc. Se poate sesiza ca in joc apar Sijei si Junior, dar pe web nu, cu toate ca se observa in loguri cand au fost adaugati precum si faptul ca nu s-au achitat.

Circumstantele in care s-a produs bugul: -
Screenshot(s):

 sa-mp-277.png

image.png

image.png

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Kelton said:

Și eu îi văd pe ambii figurând pe listă aici https://www.rpg.b-zone.ro/factions/blacklist/paramedics https://i.imgur.com/N6xztwy.png

E ciudat totuși că la tine în poze nu apar. Pozele sunt făcute de tine? Poți încerca de pe un alt browser? 

 

 

Ambele poze au fost facute de mine aseara la interval de nici 2 minute una de cealalta. Am incercat si pe Chrome si pe Opera, iar rezultatul este identic.

 

Ce ar putea cauza asa ceva pe partea mea?

 

Edit: Am incercat sa verific si de pe contul secundar (Gehrman), iar aparent cei doi figureaza acolo, dar nu vad de ce as avea aceasta problema de pe contul principal.

Link to comment
Share on other sites

Nu prea pot să-mi dau seama care ar fi cauza. Văd că funcția de lider nu face vreo diferență deoarece eu ca lider la facțiune pot vedea în continuare jucătorii respectivi pe blacklist, deci nu pare a fi asta problema.

Link to comment
Share on other sites

Acum au aparut amandoi. Niste circumstante extrem de inedite...

 

https://imgur.com/a/zn24CK7

 

 

Edit: Aparent, amandoi dispar daca incerc sa sortez blacklist-ul in functie de numarul de avertismente. Daca sunt sortati descrescator, nu figureaza, dar daca sunt sortati crescator aparent sunt acolo.

 

Posibil sa fie o problema cu faptul ca daca sortarea se face descrescator, ZoldaGrey si Alinutz figureaza atat pe prima pagina cat si pe a doua?

Link to comment
Share on other sites

Problema pare să fie de la sortare, în sensul că jucătorii care au același număr de warnuri nu se continuă de unde a rămas pe prima pagină, ci repetă dintre ei și pe pagina următoare. E foarte posibil ca în cazul sortării descendente, cei doi jucători să fie mutați pe pagina 1 când tu dai să vezi pagina 2, iar când te uiți la pagina 1 ei de fapt sunt pe pagina 2.

Dacă sortezi crescător vor apărea ambii pe prima pagină și mai mult ca sigur dispar alții, deoarece din nou apar unii jucători pe pagina 2 deși apăreau și pe pagina 1.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.