Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cu canapeaua la viteză la autostradă. Un tânăr face un gest care putea să-l coste viața


Reksioul
 Share

Recommended Posts

Cu canapeaua la viteză la autostradă. Un tânăr face un gest care putea să-l coste viața – VIDEO

 

Abia a inceput 2021 si avem deja prima nominalizare la premiile "Idiotul Anului".

 

Acest videoclip postat de curand pe Reddit arata o Honda Odyssey care tracteaza o remorca pe autostrada americana. In remorca se afla o canapea, iar ceea ce face ca scena sa fie inspaimantatoare este faptul ca pe canapea se afla culcat un tanar. Toate astea in timp ce masina ruleaza la viteza de autostrada.

 

Clipul a fost filmat de soferul unui pick-up care s-a apropiat de remorca pentru a putea surprinde imaginile cu tanarul aflat pe canapea. Acesta nu pare sa fie preocupat de gravitatea gestului sau, si nu realizeaza ca isi pune viata in pericol. La un moment dat el ii face semn soferului ca si cum totul ar fi in regula.

 

Iata prima nominalizare la "Idiotul Anului"

Am vazut destule lucruri stupide petrecute pe sosele, dar aceasta este unul dintre cele mai periculoase de pana acum. Daca tanarul care calarea pe canapea ar fi cazut pe sosea situatie ar fi fost tragica. Mai mult, daca masina care tracta remorca ar fi fost implicata intr-un accident, tanarul de pe canapea ar fi fost grav ranit.

ViDeo                                                                                                                                                 

Sursa                                      

                                                        

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.