Jump to content

S-au dus hoții de altădată. Un amator a spart o mașină aruncând un bolovan în parbriz


Reksioul
 Share

Recommended Posts

S-au dus hoții de altădată. Un amator a spart o mașină aruncând un bolovan în parbriz

 

S-au dus hotii de altadata, care lucrau atent si precis pentru a sparge o masina. Cei de acum arunca un bolovan in parbriz pentru a fura ceva din cabina. S-a intamplat in localitatea Balti din Republica Moldova.

 

Nu mai sunt nici hotii ce-au fost odata. Au apus vremurile in care se chinuiau sa lucreze discret. In localitatea Balti din Republica Moldova, un hot a spart parbrizul unui Ford Fusion cu un bolovan, noteaza autoblog.md. Piatra aruncata de el a ajuns pe locul pasagerului din dreapta.

 

Hotul ar fi incercat initial geamurile laterale, dar acestea s-au dovedit a fi imposibil de spart.

 

 

Intr-una dintre primele zile ale anului, proprietarul masinii a avut un soc cand a vazut. Autoturismul sau a fost spart, la propriu.

 

Video

 

Cum sa eviti ca masina ta sa fie sparta de hoti?

 

Exista cateva metode prin care poti evita sau poti reduce riscul ca masina ta sa fie tine hotilor. Conducatorii auto trebuie sa evite sa parcheze in zone intunecate in care raufacatorii ar putea lucra fara sa fie observati. Acestia trebuie sa se asigure ca au inchis portierele. Este de preferat ca portierele sa fie blocate si cand soferii se afla in trafic.

 

De asemenea, soferii trebuie sa evite sa lase lucruri la vedere in cabina si niciodata sa nu lase acolo obiecte de valoare sau acte. Hotii pot fi atrasi de orice obiect. Le atrag atentia in mod deosebit, telefoanele, laptop-urile sau portofelele.

 

Daca totusi trebuie sa lasati diverse obiecte in masina, este de preferat sa le ascunde in torpedou sau in portbagaj.

 

Prezenta unei alarme i-ar putea descuraja pe cei aflati in cautarea unei masini vulnerabile.

Sursa

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.