Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus 9 Pro va oferi încărcare mai rapidă pe wireless decât alte modele concurente pe cablu


Tupi
 Share

Recommended Posts

oneplus-9-pro.jpg

 

OnePlus 8 Pro a reprezentat anul trecut un pas important pentru compania chineză. Nu doar că a adus toate funcționalitățile pe care le oferă și alte companii concurente, însă a ridicat și prețul mult mai aproape de acestea. Astfel, OnePlus s-a transformat dintr-un producător de nișă care pune accent pe raportul performanță/preț, într-un adevărat concurent pe piața de dispozitive premium. Se pare că OnePlus 9 Pro va continua în această direcție și va încerca să ofere caracteristici chiar mai bune decât ale concurenței, începând cu încărcarea wireless.

 

OnePlus 9 Pro este abia al doilea telefon al companiei care folosește tehnologia de încărcare wireless

Max Jambor, „leaker” pe platforma Voice, a publicat un articol pe profilul său în care dezvăluie faptul că OnePlus 9 Pro, noul flagship al companiei chineze, va beneficia de încărcare wireless chiar mai rapidă decât au alte dispozitive pe cablu. Este vorba despre încărcare wireless la 45W, un upgrade semnificativ față de încărcarea wireless la 30W de pe OnePlus 8 Pro de anul trecut. Încărcarea wireless se va face și în sens invers, pentru accesorii compatibile sau alte telefoane, dar la o viteză mai mică.

 

Din păcate însă, astfel de capabilități nu vor ajunge și pe modelul OnePlus 9 standard. Se pare că OnePlus va ține aceste două dispozitive din aceeași serie clar delimitate, modelul Pro urmând să ofere în continuare un ecran la rezoluție mai mare, încărcare wireless și, cel mai probabil, rezistență la apă și praf la standardul IP68.

 

Modelele OnePlus 8 și OnePlus 8T nu au rezistență la apă și nici OnePlus 9 nu va primi această capabilitate, se pare.

 

Practic, modelul OnePlus 9 Pro va fi cel care va primi cele mai multe upgrade-uri odată cu trecerea la noua generație, în timp ce OnePlus 9 va fi foarte similar în capabilități cu OnePlus 8T, lansat în urmă cu câteva luni. Ce va oferi o îmbunătățire semnificativă pe noul model va fi însă chipset-ul Snapdragon 888, care este cu 20% mai performant decât 865, care deja era destul de performant pentru orice tip de activitate pe mobil. Design-ul nou al capacului de pe spate și noul modul de cameră „redesenat” nu sunt elemente care să facă o diferență atât de mare.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.