Jump to content

Galaxy S21 Ultra va permite folosirea rezoluției WQHD+ în modul 120Hz


Tupi
 Share

Recommended Posts

Galaxy-S21-Ultra.jpg

 

Deși dispune de cele mai bune ecrane din industrie, seria Galaxy S20 a venit cu o limitare nedorită, împiedicând folosirea rezoluției native în modul 120Hz. Însă Galaxy S21 Ultra remediază acest neajuns.

 

Potrivit ultimelor dezvăluiri obținute din surse apropiate partenerilor din China, Galaxy S21 Ultra va fi primul telefon Samsung cu ecran WQHD+ la 120Hz. Important de știut, OPPO și OnePlus oferă deja dispozitive care ating 120Hz în modul WQHD+ : Find X2 Pro și 8 Pro, Samsung intrând doar în competiție cu aceștia.

 

Interesant este că zvonuri anterioare descriu toate cele trei variantele Galaxy S21 cu suport pentru rate de refresh de până la 120Hz. Aparent, afirmația este în continuare adevărată, distincția fiind aceea că doar modelul Ultra dispune de un ecran cu rezoluție mai mare decât 1080p.

 

Galaxy-S21-Ultra-120Hz.jpg

 

Aparent, Samsung a reușit să aplice optimizările necesare pentru ca folosirea rezoluției WQHD+ în modul 120Hz să nu aibă un impact prea mare asupra autonomiei bateriei. Probabil că soluția aleasă este folosirea unui sistem de tip adaptiv, care reduce în mod dinamic rata de actualizare a ecranului atunci când sunt afișate imagini statice.

 

Pe lângă rezoluție WQHD+ (3200×1400 pixeli), Galaxy S21 Ultra va fi și singurul telefon din serie livrat cu ecran curbat, oferind un motiv în plus fanilor care ezită la vederea prețului de 1399 euro.

 

Samsung va prezenta oficial noua serie Galaxy S21 pe 14 ianuarie 2021, în ultima zi a CES 2021, producătorul sud-coreean asigurând astfel că lansarea nu este umbrită în niciun fel de celelalte produse dezvăluite în cadrul expoziției.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.