Jump to content

Conturi personale multiple | Trade intre ele


damianos

Recommended Posts

Am o nelamurire. Nu stiu daca scriu unde trebuie, dar sper ca am nimerit. 

Aveam pe rpg4 un cont pe care nu am mai jucat de un an. Mi am facut un nou cont pe rpg2, deoarece am uitat parola celuilalt, de pe rpg4, si am inceput sa joc pe acesta. Cand am aflat ca serverele s au unit, am incercat sa imi recuperez contul(cel de pe rpg4) si am reusit. Acum, as vrea sa trimit ce aveam pe contul de pe rpg4 pe acesta nou, de pe rpg2. Intrebarea mea este urmatoarea: am voie sa folosesc ceva mod in care sa intru de pe acelasi pc pe ambele conturi, iar apoi sa dau trade si sa trimit ce aveam pe contul vechi(cel de pe rpg4) pe contul nou? Voi primi ban sau ceva sau nu e nicio problema ?

 

Multumesc!

 

edit : daca nu s a inteles ce am scris mai sus voi reformula totul intr o intrebare mai simpla - Am voie sa intru de pe acelasi pc pe doua conturi diferite pe acelasi server (rpg2) si sau fac trade intre ele ?

Link to comment
Share on other sites

Salutări! Dacă te referi la modul SAMPFUNCS (ce te ajută să te conectezi pe două sau mai multe conturi simultan) totul este bine. Referitor la [/trade], ai voie să faci acest lucru, regulamentul nu prevede o regulă ce interzice asta. 

Link to comment
Share on other sites

Pe partea de regulament ai primit raspunsurile necesare, sunt multi care stau si cu 10 conturi :))

Ca sa faci asta metoda clasica este multiprocess, gasesti pe YT diferite tutoriale, nu vreau sa iti recomand eu unul anume, poti folosi si sampfuncs care este putin mai complicat, poate sa iti mearga sau nu, si acolo gasesti rezolvarea pe yt, sau metoda clasica care nu stiu daca mai functioneaza pe windows 10, dar banuiesc ca da, sandboxie.

Link to comment
Share on other sites

Ai modul Multiprocess aici: 

Daca ai nelamuriri cu instalarea te poti adresa prin PM mie sau colegilor mei

 

 

O alta metoda ar fi prin SAMPFUNCS:

În cazul în care aveți SAMPFUNCS, nu o să vă mai trebuiască acest fișier, ci puteți bifa următoarea căsuță în cazul în care n-o aveți deja bifată.

 

0NxA5a8.png

Ca sa deschizi acea casuta apesi pe cele 3 puncte de sus

 

Link to comment
Share on other sites

Salut, 

 

Puteți deține mai multe conturi, însă încălcarea anumitor reguli precum: afaceri ilegale, spargeri de conturi, coduri, moduri interzise, bug abuse, reclamă, înșelătorii, limbaj, poate fi sancționată pe toate conturile deținute.

 

Reference : https://www.rpg.b-zone.ro/server/serverRules

 

Aveti multe metode de conectare la doua conturi au fost menționate de colegii mei.

 

O zi bună!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.