Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Acer Chromebook Spin 514 este un laptop versatil cu procesor Ryzen 3000U


Recommended Posts

<b>CES 2021: Acer Chromebook Spin 514 este un laptop versatil cu procesor Ryzen 3000U</b>CES 2021 şi-a început deja lansările, iar Acer a prezentat un nou Chromebook. E vorba despre Acer Chromebook Spin 514, care vine cu un format versatil, dar şi certificare militară pentru extra rezistenţă. Iar pentru cei care se gândesc mereu la muncă

 

CES 2021 şi-a început deja lansările, iar Acer a prezentat un nou Chromebook. E vorba despre Acer Chromebook Spin 514, care vine cu un format versatil, dar şi certificare militară pentru extra rezistenţă. Iar pentru cei care se gândesc mereu la muncă, avem şi o ediţie Enterprise.

Acer Chromebook Spin 314

Acest model este şi o premieră: primul Chromebook Acer cu procesor AMD Ryzen. Acer Chromebook Spin 514 este un convertibil cu greutate de 1.5 kilograme. Are ecran tactil de 14 inch, cu balama rotativă la 360 de grade şi poate fi folosit în mod tabletă sau laptop.  Ecranul este un IPS cu protecţie Gorilla Glass, iar corpul este certificat MIL-STD-810H, rezistent la peste 50 de kilograme de forţă aplicată de la o înălţime de 2 metri.

Acer Chromebook Spin 314

Terminalul rulează Chrome OS şi va sosi în februarie pe piaţa începând cu suma de 480 de dolari. Are variante de CPU AMD Ryzen 3 3500C sau Ryzen 7 3700C. Acestea sunt procesoare quad core, însoţite de GPU Radeon Vega. Acestea sunt chipseturi derivate din Ryzen 3000U şi rebranduite. Publicul va putea alege variante de Chromebook cu 4 GB, până la 16 GB RAM DDR4, până la 128 GB stocare eMMC sau până la 256 GB PCIe NVMe SSD.

Acer Chromebook Spin 314

Pe partea de conectivitate avem porturi USB-C, care oferă suport pentru ieşire video, dar şi încărcare USB-C. Anumite variante au şi porturi HDMI şi tastaturi retroiluminate. Lista de dotări e completată cu difuzoare stereo, suport WiFi 5, Bluetooth 5.0, dar şi webcam HD. Acer va oferi o variantă Enterprise a acestui laptop cu suport Google Chrome Enterprise. Acea ediţie costă 750 de dolari şi va sosi în martie. Vă reamintesc şi că acest Chromebook vă oferă acces la aplicaţii Android, dar şi la gaming via Google Stadia şi GeForce Now.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.