Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Utilizatorii de telefoane pliabile raportează ecrane crăpate din cauza frigului


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Utilizatorii de telefoane pliabile raportează ecrane crăpate din cauza frigului

 

Telefoanele pliabile sunt încă o categorie nouă de produse. Până când aceste dispozitive vor ajunge la maturitate, utilizatorii care sunt dispuși să le cumpere acum, cât timp sunt scumpe și încă nedovedite, vor fi cei care se vor lovi de problemele de început. Chiar dacă modelul Galaxy Fold original este pe piață de un an deja, încă nu au fost descoperite toate problemele sale. De exemplu, abia acum utilizatorii încep să raporteze probleme cu ecranele cauzate de temperatura scăzută.

 

Ecranele de pe modele Galaxy Z Flip și Galaxy Fold au cedat la temperaturi scăzute

Mai mulți utilizatori de Galaxy Fold și ale modelului Galaxy Z Flip spun că ecranele dispozitivelor lor au fost stricate din cauza temperaturilor scăzute. Se pare că ecranele îngheață în buzunar sau în geantă din cauza frigului, iar atunci când sunt deschise, acestea se crapă, fiind distruse iremediabil. Interesant este însă faptul că panelul OLED flexibil este cel care cedează, nu protecția de plastic cu mai multe straturi de la suprafață.

 

Plângerile de pe internet au apărut de la utilizatori din Coreea de Sud, care au publicat imaginile pe Reddit. Este interesant însă că avem de a face cu două modele diferite, un Fold din prima generație și Flip-ul lansat în primăvara anului trecut. Acestea folosesc însă ecrane echipate cu protecții diferite. În timp ce Galaxy Fold are un ecran flexibil obișnuit, fără o protecție suplimentară în afară de pelicula de plastic de la suprafață, Galaxy Z Flip folosește așa-numitul Ultra Thin Glass (UTG), care ar trebui să facă panelul mai rezistent.

 

Este posibil ca aceste probleme să afecteze doar câteva unități care aveau defecte din fabrică, însă există și posibilitatea ca Samsung și alți producători de ecrane flexibile să nu fi luat în considerare utilizarea dispozitivelor la temperaturi scăzute. Dacă se dovedește că este o problemă fundamentală a ecranelor, s-ar putea ca rezolvarea să nu vină repede, fiind necesară dezvoltarea unor ecrane pliabile noi, care să reziste și la temperaturi scăzute.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.