Jump to content

Recuperare cont fara un e-mail


AleXMoruzi

Recommended Posts

Salut B-Zone. Am detinut pe rpg4 un cont AleX_Moruzi, de pe care nu am mai intrat inca din 2017. Dupa fuziunea cu rpg2 as dori sa il recuperez, insa am uitat parola, si nici nu i-am setat la acea data un email pt. recuperare. Intrebarea este : este posibil sa-mi recuperez parola, fara un e-mail setat? Daca conteaza mai am un cont pe rpg 2 Moruzel., pe care as dori sa mut ce a mai ramas de pe contul vechi. Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Singura modalitate prin care iți poți recupera accesul la acel cont este să deschizi prima dată o cerere de recuperare cont de pe website din sectiunea Login > Lost your account? să soliciți schimbarea adresei de email pe alta nouă, însă acest lucru este posibil doar dacă reușesti să demonstrezi echipei Account Recovery că acel cont îți aparține în totalitate prin completarea cu atenție a fiecărei rubrici din acea secțiune.

PS: Încă ceva, dacă ești întrebat de numele contului pe care vrei să-l recuperezi v-a trebui să-l treci rpg4_AleX_Moruzi deoarece acesta a devenit numele contului după fuziune.

 

În situația în care reușesti acest lucru tot ce îți mai rămâne de făcut este să soliciți recuperarea parolei prin întermediul adresei de email (cea nouă).

Altă soluție nu este înafară de aceasta. Mult noroc!

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.