Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Acer lansează noi monitoare de gaming


Recommended Posts

Acer lansează trei noi monitoare de gaming

 

Acer lansează o serie de produse noi din seriile Predator și Nitro: monitoare de gaming potrivite pentru o largă varietate de utilizatori, de la profesioniști până la gamerii entuziaști care joacă pentru divertisment. În plus, Acer este prima companie care oferă monitoare de gaming certificate TÜV Rheinland Eyesafe, special concepute pentru a emite mai puțină lumină albastră decât ecranele LCD standard din industrie.

Acer VisionCare 4.0

Ambele monitoare din seria Predator XB3 dispun de Acer VisionCare 4.0, o suită cuprinzătoare de tehnologii care ajută la protejarea ochilor utilizatorilor în timpul sesiunilor de joc și a turneelor mai lungi. Acer VisionCare 4.0 include LightSense pentru reglarea luminozității ecranului în funcție de iluminarea ambientală și AdaptiveLight, ColorSense și ProxiSense, o suită de tehnologii care măsoară lumina ambientală și apoi reglează automat luminozitatea și temperatura de culoare a monitorului în mod corespunzător.

Ambele modele sunt printre primele monitoare din lume care au primit certificarea TÜV Rheinland Eyesafe. Se sprijină pe Acer ErgoStand, un suport inovator care oferă utilizatorilor libertatea de a regla gradul de pivotare, de înclinare și înălțimea monitorului pentru a găsi unghiul de vizualizare ideal.

Acer Nitro XV282K KV

Nitro XV282K KV captivează utilizatorii cu detalii grafice bune, cu ajutorul unui panel IPS 4K UHD (3840×2160), contrast 100.000.000:1 pentru a afișa imagini clare și acoperire de 90% a gamutului de culoare DCI-P3.

Cu tehnologie AMD FreeSync Premium, ecranul cu rată de refresh de 144 Hz are un timp de răspuns de 1 ms pentru o redare rapidă a cadrelor. În plus, noul Acer Nitro XV282K KV dispunde de HDMI 2.1 și cablu, pentru suport facil al celor mai recente console de gaming la 4K UHD 120 Hz cu VRR (Variable Refresh Rate). Monitorul a obținut certificarea TÜV Rheinland Eyesafe și dispune de noua tehnologie Ager-Splendor IPS de la Acer pentru a asigura imagini clare, chiar și la unghiuri largi de vizualizare.

Noile monitoare Acer din seria Nitro XV2 dispun de Acer HDR 400 și ecran IPS cu cristale lichide pentru o calitate sporită a imaginii, în timp ce Acer VisionCare 3.0 încorporează mai multe inovații tehnologice care ajută la reducerea oboselii ochilor des întâlnită după utilizare intensă. Aceste tehnologii includ LightSense, ColorSense, ProxiSense și BluelightShield Pro.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.