Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CES 2021: Kingston a prezentat noua gamă de SSD-uri NVMe - Ghost Tree, NV Series, XS2000 și DC1500M


Recommended Posts

<b>CES 2021: Kingston a prezentat noua gamă de SSD-uri NVMe - Ghost Tree, NV Series, XS2000 și DC1500M</b>Kingston a anunțat astăzi noua gamă de SSD-uri NVMe. Aceasta cuprinde atât unități pentru utilizatorii obișnuiți, cât și unități U.2 NVMe, destinate centrelor de date. Avem și primele SSD-uri PCIe NVMe Gen 4.0 ale companiei, dar și un SSD extern USB 3.2 G

 

Kingston a anunțat astăzi noua gamă de SSD-uri NVMe. Aceasta cuprinde atât unități pentru uz personal, cât și unități U.2 NVMe, destinate centrelor de date. Avem și primele SSD-uri PCIe NVMe Gen 4.0 de la Kingston, dar și un SSD extern cu interfață USB 3.2 Gen 2. În imagine, avem de la stânga la dreapta modelele XS2000, Ghost Tree și NV1.

Tony Holligsbee, SSD Business Manager în cadrul Kingston EMEA, a declarat:

“CES este cel mai bun moment pentru a împărtăși ceea ce Kingston urmează să realizeze, de aceea suntem foarte încântați să lansăm anul acesta primele noastre SSD-uri Gen 4.0 NVMe, precum și o unitate externă. Când vine vorba de NVMe, vom avea acoperite toate segmentele de clienți, de la consumatori casnici la profesionişti și până la centre de date”

Primul SSD bazat pe PCIe NVMe Gen 4.0 al companiei,  lansat sub numele de cod “Ghost Tree”, oferă viteze de scriere și citire de 7000 MB/s. Va fi disponibil în capacități cuprinse între 1TB și 4TB. 

Din seria NV, Kingston a lansat cel mai nou SSD cu interfață PCIe 3.0 x4, disponibil în capacități de stocare de până la 2TB.

XS2000 este un nou SSD extern cu interfață USB 3.2 Gen2 x2 și este disponibil în variante de 500GB, până la 2TB. Prezintă o interfață USB Type-C și permite transferuri de date de până la 2000 MB/s.

DC1500M este noul SSD cu interfață U.2 NVMe al companiei. Vine ca upgrade pentru modelul DC1000M și aduce în plus suport pentru multi-namespaces. Este dedicat serverelor și centrelor de date, fiind conceput pentru a suporta un flux de lucru puternic, cloud-computing, găzduire web și infrastructuri virtuale.

Nu avem încă informații despre prețurile noilor modele, însă acestea vor fi dezvăluite odată ce disponibilitatea va fi anunțată.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.