Jump to content

Noul smartphone de gaming Xiaomi Black Shark 4 va aduce încărcare la 120W; Avem un teaser oficial


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Noul smartphone de gaming Xiaomi Black Shark 4 va aduce încărcare la 120W; Avem un teaser oficial</b>La început de săptămână sosesc vești despre unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de gaming ale anului 2021 și anume Xiaomi Black Shark 4 - acesta fiind confirmat oficial prin intermediul

 

La început de săptămână sosesc vești despre unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de gaming ale anului 2021 și anume Xiaomi Black Shark 4 - acesta fiind confirmat oficial prin intermediul unui teaser pe care îl puteți vedea mai jos. Materialul cu pricina nu ne dezvăluie din păcate design-ul pe care îl va adopta noul terminal, ci mai degrabă câteva dintre dotările sale hardware.

Black Shark 4

Aflăm pe această cale faptul că Xiaomi Black Shark 4 va oferi încărcare rapidă la 120W fix precum Mi 10 Ultra, telefon din urmă pe care colegul Alex a avut ocazia să îl testeze câteva zeci de minute și care a ajuns la fața locului de la 40 la 60% în doar 2 minute. Mai aflăm și că noul telefon de gaming pregătit de către Xiaomi va avea baterie de 4500 mAh. 

În cazul lui Mi 10 Ultra se promitea o alimentare de la 0 la 100% în doar 23 minute, dar în realitate erau necesare 26 de minute. Cum Black Shark 4 va avea aceeași capacitate a bateriei și aceeași tehnologie de încărcare, sunt șanse mari ca promisiunea de încărcare în 23 minute să devină realitate grație sistemului de răcire îmbunătățit pe care acest model îl va integra la interior.

Mă aștept la un ecran AMOLED cu rată de refresh de 120Hz sau poate 144Hz, la configurații cu până la 16 GB RAM și 512 GB stocare, dar și la butoane fizice pop-up de gaming precum vedeam pe Black Shark 3 Pro. Lansarea noului smartphone de gaming ar putea avea loc în perioada februarie-martie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.