Jump to content

Samsung lansează Galaxy Buds Pro


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Samsung lansează Galaxy Buds Pro

 

Galaxy Buds Pro sunt cele mai avansate căști true-wireless din oferta Samsung, echipate cu tehnologie activă de anulare a zgomotului de fundal și în măsură să ofere audiție la calitate premium.

 

Cu design inspirat de seria Galaxy Buds+, modelul Pro promite ergonomie îmbunătățită, autonomie superioară a bateriei, sunet imersiv și o calitate superioară a apelurilor. Totodată, funcția inteligentă de ANC (Active Noise Cancelling) este preluată și îmbunătățită de la modelul Galaxy Buds Live.

 

“Pe măsură ce oamenii caută tehnologii care să-i ajute să se adapteze la noi rutine și stiluri de viață, piața căștilor intraauriculare a crescut semnificativ, iar așteptările consumatorilor sunt tot mai mari. Lansarea Galaxy Buds Pro are o semnificație majoră, chiar dacă vorbim de un produs de mici dimensiuni, oferindu-le utilizatorilor o experiență audio unică, ce transformă task-urile zilnice în momente epice”, a declarat TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

 

Galaxy Buds Pro

 

Ce dotări oferă căștile Galaxy Buds Pro

Căștile Galaxy Buds Pro vin echipate cu woofere de 11 mm pentru acoperirea frecvențelor joase și tweetere de 6,5 mm pentru cele înalte. Potrivit Samsung, configurația cu două difuzoare îmbunătățește destul de mult fidelitatea audio, oferind rezultate chiar mai bune decât alternativa Galaxy Buds +, deja foarte apreciată.

 

Vizând desfășurarea apelurilor de voce, Samsung a dezvoltat un procesor dedicat pentru prelucrarea vocii (VPU). Cuplat la trei microfoane, acesta poate separa vocea de zgomotul de fundal. Unul dintre aceste microfoane are un raport semnal-zgomot ridicat (SNR), pentru o mai bună diferențiere a vocii de sunetele ambientale. În plus, căștile Buds Pro dispun de noua tehnologie Wind Shield de la Samsung, responsabilă cu blocarea zgomotelor produse de vânt.

 

Potrivit Samsung, implementarea Active Noise Cancelling are o eficiență de 99% în blocarea zgomotelor ambiante și este personalizabilă. Setările ANC sunt destul de granulare, astfel încât poți alege nivelul filtrare dorit și chiar inversa efectul, amplificând sunetele din jur cu mai mult de 20 dB pentru a conversa fără să scoți căștile din urechi. Cât despre aspectul „inteligent” al tehnologiei ANC, căștile îți ascultă întotdeauna vocea, așa că ori de câte ori vorbești funcția ambient sound este activată automat pentru a permite comunicarea cu cei din jur.

 

O altă caracteristică nouă este Auto Switch. Acum poți conecta simultan două dispozitive Samsung (ex. tableta și telefonul). Spre exemplu, dacă urmărești un film pe tabletă iar pe telefon este recepționat un apel de voce, căștile Galaxy Buds Pro opresc automat filmul și comută la telefon, așteptând acceptarea apelului. Odată ce conversația s-a încheiat, redarea audio este restabilită automat pe celălalt dispozitiv.

 

În plus, căștile Buds Pro dispun de tehnologie Dolby Head Tracking pentru spațializare audio la 360° și Game Mode, pentru conexiune audio cu latențe minime.

Fiecare cască adăpostește câte un acumulator de 61mA, oferind până la 5 ore de redare audio în modul ANC, sau 8 ore de audiție standard. Cutiuța pentru transport conține un acumulator de 472 mAh, oferind o autonomie totală de 18 ore, respectiv 28 ore. Aceasta poate fi încărcată în modul fast charge, recuperând câte o oră de autonomie pentru fiecare 5 minute de așteptare.

 

Disponibilitate

Samsung livrează căștile Galaxy Buds Pro în versiuni de culoare Phantom Silver, Phantom Violet și Phantom Black, la prețul de 230euro.

 

Sursa

Edited by Dark Night
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.