Jump to content

Philips Sonicare 9900 Prestige este prima periuță electrică dotată cu AI, capabilă să-și auto-ajusteze modul de funcționare


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Philips Sonicare 9900 Prestige este prima periuță electrică dotată cu AI, capabilă să-și auto-ajusteze modul de funcționare

 

În mod inevitabil, tehnologiile machine learning și AI încep să-și facă apariția în tot felul de gadgeturi din viața de zi cu zi, iar periuța Philips Sonicare 9900 Prestige este un astfel de exemplu.

 

Când vine vorba de periuțe electrice, cei care folosesc deja astfel de produse știu deja că multe dintre funcțiile suplimentare adăugate modelelor de top sunt prezente doar pentru a justifica prețul mai piperat. În realitate, după o perioadă relativ scurtă de experimentare, cei mai mulți utilizatori ajung să folosească periuța electrică doar în modul On-Off, devenind complet indiferenți față de restul funcțiilor adăugate de producător. Philips Sonicare 9900 Prestige încearcă să adreseze tocmai acest tipar de utilizare, recurgând la tehnologii AI pentru a adapta în mod automat funcționarea periuța de dinți la stilul dvs. personal de periere.

 

philips-9900-prestige-in-use.jpg

 

Dacă la alte periuțe de dinți doar primești pe telefon rapoarte care arată profilul tău de utilizare, aplicația de mobil servind apoi recomandări pentru ajustarea timpului de periaj sau forța exercitată la manevrarea periuței, de data aceasta ajustările se facă mai mult pe partea periuței electrice.

 

Spre exemplu, folosind AI pentru a vă învăța obiceiurile și stilul de periaj, periuțele Sonicare 9900 Prestige pot ajusta presiunea și viteza. Astfel ar putea fi prevenite rănile gingivale în cazul periajului prea agresiv, sau mări pasul pentru cei care practică o periere dentară mai superficială.

 

Philips Sonicare 9900 Prestige

 

Totul se face cu un același cap de periaj tip all-in-one, care nu trebuie decât înlocuit la intervalele de timp recomandate de aplicația Philips Sonicare.

Din păcate, prețul și disponibilitatea în magazine a periuței Philips Sonicare 9900 Prestige nu au fost comunicate de producător.

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.