Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi Mi 11 Pro ar putea fi primul smartphone cu încărcare wireless de 80W


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Xiaomi Mi 11 Pro ar putea fi primul smartphone cu încărcare wireless de 80W

 

Lansat la finalul anului trecut, Xiaomi Mi 11 va avea și o versiune Pro oferind camere foto și ecran mai performant, dar și un sistem ultra rapid de încărcare wireless.

 

Potrivit ultimelor zvonuri, Mi 11 Pro va fi primul smartphone capabil să accepte puteri de până la 80W în modul wireless. Deloc întâmplător, Xiaomi tocmai ce a dezvăluit un nou adaptor pentru încărcare wireless, capabil să livreze puteri de până la 80W în modul fast charge. Dând drept exemplu folosirea împreună cu un smartphone echipat cu acumulator de 4000 mAh, Xiaomi enunță un timp de încărcare 0-100% de numai 19 minute.

 

Chiar dacă Mi 11 Pro vine cu un acumulator de capacitate mai mare, vom putea extrapola viteza de încărcare wireless pe baza exemplului de mai sus.

 

Rămâne de văzut dacă Xiaomi va oferi și sistemul de încărcare la 120W disponibil pe modelul Mi 10 Ultra la folosirea cablului USB-C. Chiar dacă nu se transpune într-o creștere liniară a vitezei de încărcare, dotarea ar putea fi pe placul celor cu stil de viață activ, care doresc să evite pe cât posibil timpii de așteptare.

 

Împreună cu chipsetul Snapdragon 888, Xiaomi Mi 11 Pro este așteptat să aducă și câteva îmbunătățiri pe partea performanțelor foto. Astfel dacă modelul Mi 11 vine deja echipat cu o cameră principală de 108 megapixeli, cameră ultra-wide și modul macro, Xiaomi Mi 11 Pro va oferi și o cameră superioară pentru zoom, echipată cu un obiectiv periscopic și capabilitatea de a apropia până la 120 de ori subiectul (10X zoom optic + 120X hybrid zoom).

 

În termeni de dimensiuni și performanțe, ne așteptăm să vedem multe similarități între Mi 11 și Mi 11 Pro, cel din urmă preluând ecranul OLED de 6.81 inch. Acesta folosește rezoluție QHD+ și rată de refresh la 120Hz, în timp ce interfața touch folosește rată de eșantionare la 480Hz pentru eliminarea oricăror latențe la aplicarea comenzilor touch.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.