Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CES 2021 – ASUS anunță plăcile de bază Z590 pentru seria ROG


 Share

Recommended Posts

CES2021-ASUS-Placi-De-Baza-Z590.png

 

După ce am văzut arsenalul de laptopuri cu care ne amenință ASUS, iată că dăm nas în nas și cu Z590, jucării potrivite pentru pasionații sistemelor desktop de gaming.

 

În urma lansării platformei desktop Intel Z590 la CES 2021, ASUS a anunțat noua serie de plăci de bază Z590, care acoperă întregul spectru de plăci ROG Maximus XIII, modelele ROG Strix, rezistentele TUF Gaming, precum și cele axate pe stabilitate – Prime.

 

Aceste plăci de bază ASUS Z590 sunt proiectate pentru a maximiza potențialul procesoarelor Intel Core de generația a 11-a și sunt echipate cu VRM-uri mai puternice pentru o alimentare cu reacție rapidă și fiabilă, alături soluții termice îmbunătățite pentru VRM și un slot M.2.

 

Opțiunile de conectivitate includ un port integrat USB 3.2 Gen 2X2 Type-C, un port de rețea Ethernet de până la 10 Gb și modulul Intel WiFi 6E. În plus, o serie de tehnologii asistate de AI – AI Overclocking, AI Cooling, AI Networking și Two-Way AI Noise Cancelation – le permit utilizatorilor să-și optimizeze sistemele cu un efort minim.

 

ASUS va lansa, de asemenea, o gamă largă de plăci din seria Intel 500, bazate pe chipseturile H570, B560 și H510.  Viitoarele actualizări de firmware le vor permite și plăcilor de bază din seria ASUS 400 să suporte cele mai recente procesoare Core de generația a 11-a. Aceste update-uri vor fi anunțate pe pagina seriei Intel 400.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.