Jump to content

Razer prezintă o mască facială refolosibilă, care-ți amplifică vocea și ventilează fața


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Razer prezintă o mască facială refolosibilă, care-ți amplifică vocea și ventilează fața

 

Deși este un producător recunoscut mai degrabă pentru oferta de accesorii pentru gaming, Razer se adaptează vremurilor dezvoltând o mască facială refolosibilă cu dotări nemaiîntâlnite, până acum.

 

Dezvoltat sub numele de cod Project Hazel, produsul este deocamdată la stadiul de concept și nu este disponibil pentru cumpărare. Dispozitivul abordează „problemele de mediu ale măștilor de unică folosință, totodată îmbunătățind caracteristicile unui înveliș de protecție personală pentru folosire multiplă”, potrivit unui comunicat de presă al Razer, publicat Marţi.

 

O mască facială refolosibilă care nu-ți acoperă și vocea

Cu accent și pe latura estetică, noua mască Razer este prevăzută cu iluminare RGB și ascunde un aparat respirator de calitate medicală N95 augmentat cu ventilatoare detașabile și reîncărcabile, plus regulatoare de debit. Dispozitivul este impermeabil, rezistent la zgârieturi și fabricat din materiale plastice reciclabile, fapt ce ajută la protejarea mediului înconjurător.

 

Ventilatoarele pot fi reîncărcate și igienizate prin introducerea în cutia de încărcare wireless, prevăzută cu lampă UV dezinfectantă.

Designul transparent al măștii permite oamenilor să vadă fața purtătorului, iar luminile din interiorul măștii se activează automat în întuneric. Un microfon și un amplificator îmbunătățesc vorbirea, redând vocea printr-un set de difuzoare.

 

„Conceptul de mască inteligentă din spatele Project Hazel este destinat să fie funcțional, dar totuși confortabil și util pentru interacțiunea cu lumea, menținând în același timp o estetică sociabilă”, a declarat Min-Liang Tan, cofondator și CEO al Razer.

 

Deocamdată nu există o dată de lansare stabilită pentru noua mască facială refolosibilă, produsul fiind încă în curs de perfecționare, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al Razer.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.