Jump to content

Primul model electric al diviziei de performanță BMW M: lansare programată în acest an


.Aku
 Share

Recommended Posts

Primul model electric al diviziei de performanță BMW M: lansare programată în acest an - Poza 1

 

Divizia de performanță BMW M va lansa în premieră un model 100% electric în cursul acestui an. Nemții anunță că această divizie a înregistrat un record de vânzări în 2020 și o creștere de 40% pe piața din România.

 

În ciuda efectelor pandemiei de coronavirus asupra pieţei, BMW M a vândut anul trecut peste 144.000 de unități, în creștere cu 6% față de 2019.

 

"Observăm o cerere în continuă creştere pe toate pieţele relevante pentru automobilele BMW M", explică Thomas Felbermair, directorul de vânzări şi marketing al BMW M GmbH.

 

Divizia grupului german pregătește o premieră în 2021. Până la sfârșitul acestui an, BMW va lansa primul său model de performanță cu propulsie 100% electrică. Nemții nu oferă deocamdată alte detalii cu privire la acest proiect.

 

Revenind la recordul de vânzări din 2020, oficialii BMW oferă informații cu privire la rezultatele înregistrate pe piața locală.

 

În România, creşterea a fost de 40% la un total de 427 unităţi livrate, ceea ce echivalează cu 20% din totalul vânzărilor în 2020. Peste 340 de clienți au ales modele precum X5 M50d sau X6 M50d, în timp ce alte 86 de persoane au optat pentru BMW M8 sau BMW M5.

 

Sursa: automarket.ro

Data: 19 ianuarie, anul 2021

Ora: 16:39

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.