Jump to content

Samsung confirmă oficial că pe viitor toate smartphone-urile sale vor veni fără încărcător şi căşti în cutia de retail


Tupi
 Share

Recommended Posts

Samsung-GALAXY-A41-Gadget-2-1-630x325-1-

 

Se pare că era smartphone-urilor cu accesorii utile în cutia de retail este pe final, asta cel puţin în cazul Samsung (la Apple treaba este rezolvată deja). Primele telefoane ale producătorului sud-coreean fără încărcător şi căşti în pachetul standard au fost cele din seria Galaxy S21.

 

Din nefericire cele trei device-uri sunt doar deschizătoare de drumuri. În cadrul unei sesiuni Q&A (întrebări şi răspunsuri) organizată de Samsung, compania a confirmat că în viitor toate smartphone-urile sale vor veni fără fără încărcător şi căşti în cutia de retail. Acest proces de renunţare la accesorii se va face treptat, tocmai de aceea nu a fost anunţată o perioadă exactă de implementare.

 

Justificarea deciziei este legăta de protejarea mediului, de sustenabilitate, cât şi de o aşa zisă presiune pe care consumatorii o resimt din cauza accesoriilor noi şi inutile.

 

Să spunem că în acest moment au dreptate, avem încărcătoare de toate felurile, dar ce facem peste 2-3 ani când vor exista noi tehnologii de încărcare a bateriilor ? Şi atunci vor fi inutile încărcătoarele ?

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.