Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

O Dacia Duster îi bate pe toți la originalitate. A ajuns cu roțile-n sus în fântânile arteziene din centrul Capitalei


TheVirus
 Share

Recommended Posts

Dacia-Duster-fantanile-arteziene-din-centrul-Capitalei.jpg

 

O Dacia Duster îi bate pe toți la originalitate. SUV-ul a ajuns cu roțile-n sus în fântânile arteziene din centrul Capitalei. Este deja a treia mașină care ajunge acolo anul acesta.

 

O Dacia Duster a plonjat cu roțile-n sus într-una dintre fântânile arteziene dintre Piața Constituției și Piața Unirii. Din primele cercetări, șoferul ar fi pierdut controlul direcției în viraj, a lovit bordura spațiului verde și s-a răsturnat în fântânile nefuncționale pe timp de iarnă.

 

În perioada sărbătorilor de iarnă, acolo se adunau seară de seară sute de curioși pentru a vedea luminile colorate care decorau fântânile.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar SUV-ul a fost grav avariat. Vehiculul a fost scos de acolo cu ajutorul unei echipe specializate.

A treia mașină care plonjează în fântânile arteziene din centrul Capitalei în ultima săptămână

Dacia Duster răsturnată într-una dintre fântânile arteziene din centrul Capitalei este deja a treia mașină care a ajuns acolo în decurs de o săptămână.

Un Volkswagen Golf a dat startul duminica trecută. Compacta germană a rămas suspendată, cu partea frontală în fântână și partea posterioară în aer.

 

În seara următoare, o șoferiță aflată la volanul unui BMW a pierdut și ea controlul direcției, iar mașina a rămas blocată de-a latul fântânii. 

 

Marți seara, un Mercedes-Benz GLC Coupe a fost la un pas de a ajunge tot în fântână. S-a oprit însă, în bordura înaltă.

 

Dacă în primele cazuri, șoferii pot acuza poleiul, în condițiile unor temperaturi extrem de reduse, șoferul de Dacia Duster nu poate acuza același factor, pentru că în București, la ora accidentului, erau 5 grade Celsius.

 

Evident, și cel de-al patrulea incident și al treilea plonjon în fântână a fost acompaniat de poante pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov, acolo unde au apărut imaginile.

 

“Nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Sau nu a adaptat atenția la viteză!”, “Ceilalți n-ați făcut bine. Vă arată Dacia cum se face!” sau “Triunghiul Bermudelor!” sunt doar câteva dintre glume.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.