Jump to content

Noua generație Rolls Royce Ghost a fost prezentată oficial în România


.Aku
 Share

Recommended Posts

Noua generație Rolls Royce Ghost a fost prezentată oficial în România - Poza 1

 

Noua generație Ghost a ajuns la showroom-ul Rolls-Royce din România. Limuzina poate fi admirată, momentan, doar de către clienți, având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

 

Noul Ghost este descris de Rolls-Royce ca fiind cel mai avansat model al său. Limuzina a fost lansată anul trecut și este dezvoltată pe aceeași platforma ca Phantom sau Cullinan.

Design-ul exterior a suferit câteva modificări. Farurile sunt acum mai înguste, stopurile sunt noi, iar în față tronează o grilă "Pantheon", iluminată discret de 20 de LED-uri. Dimensiunile au crescut și ele în comparație cu vechiul model.

 

Interiorul este mai bine antifonat decât înainte și se caracterizează printr-un minimalism descris de Rolls-Royce ca fiind un nou model de apreciere a luxului. Pe lista cu noutăți regăsim instrumentarul de bord complet digital și o planșă de bord iluminată de peste 850 de "stele".

 

MOTOR V12 CU 571 DE CAI PUTERE

 

Rolls-Royce Ghost poate fi comandat și într-o versiune Extended. Ampatamentul este mai lung cu 170 de milimetri, astfel că mașina are cel mai generos loc în spate dintre toate sedanurile cu patru locuri. Cu excepția lui Phantom Extended, desigur.

Noua generație Ghost este propulsată de același V12 twin-turbo de 6.75 litri care dezvoltă 571 CP și 850 Nm cuplu.

În ciuda greutății de peste 2 tone, limuzina britanică atinge 100 de km/h în 4.8 secunde.

Acum, cel mai avansat Rolls-Royce a ajuns în România și poate fi admirat în cadrul unor prezentări individuale. Acestea sunt organizate exclusiv pentru clienți din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

 

Sursa: automarket.ro

Data: 22 ianuarie, anul 2021

Ora: 17:49

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.