Jump to content

Nissan e-NV200 Winter Camper este rulota electrică pentru o aventură invernală


.Aku
 Share

Recommended Posts

Nissan e-NV200 Winter Camper este rulota electrică pentru o aventură invernală - Poza 1

 

Nissan a publicat primele imagini si informații ale studiului e-NV200 Winter Camper. Rulota prietenoasă cu mediul înconjurător este, cel puțin pentru moment, un concept.

Nissan a transformat modelul e-NV200 Evalia într-o rulotă 100% electrică, perfectă pentru o aventură pe timp de iarnă. Numele său este e-NV200 Winter Camper și este, cel puțin pentru moment, un concept.

 

Potrivit constructorului nipon, rulota cu zero emisii "combină plăcerea de a conduce electric cu spiritul sălbatic". Pentru a putea cuceri chiar și cele mai neprietenoase medii, noul e-NV200 Winter Camper este echipat cu componente exclusiviste.

Menționăm aici anvelopele speciale de off-road sau garda la sol generoasă. Pentru o mai bună vizibilitate, Nissan a instalat două reflectoare pe un cadru din oțel. Să nu uităm de apărătorile de noroi, covorașele din cauciuc sau pragurile din oțel.

 

227341l.jpg?ts=1611327444

 

Rulota e-NV200 Winter Camper mai beneficiază de panouri solare montate pe acoperiș, care încarcă sistemul electric de 220 V, bucătărie integrată, frigider, paturi pliante și geamuri izolate.

Fiind bazat pe modelul e-NV200 Evalia, rulota 100% electrică are un sistem de propulsie de 80 kW și o baterie cu capacitatea de 40 kWh.

Pentru un plus de eficiență, cel de la volan are la dispoziție un mod B pentru transmisie, dar și un mod de rulare Eco.

 

Sursa: automarket.ro

Data: 23 ianuarie, anul 2021

Ora; 13:43

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.