Jump to content

Porsche Macan a servit drept inspirație în dezvoltarea noului Ford Mustang Mach-e


.Aku
 Share

Recommended Posts

Porsche Macan a servit drept inspirație în dezvoltarea noului Ford Mustang Mach-e - Poza 1

 

Potrivit unui oficial de rang înalt de la Ford, constructorul american a dezvoltat Mustang Mach-e folosind Porsche Macan ca reper.

 

Ford Mustang Mach-e a debutat pe piață la finalul anului 2019. Dezvoltarea primului model 100% electric din portofoliul Ford a început, însă, cu mult timp înainte.

Cum la acea vreme Tesla Model Y (sau alte modele electrice asemănătoare) nu era încă lansate, Ford nu a avut altă soluție decât să ia Porsche Macan drept reper. Cel puțin asta a declarat Mark Kaufman, directorul global de electrificare al Ford.

Deși nu este un vehicul 100% electric, inginerii de la Tesla au apreciat manevrabilitatea și ținuta de drum a SUV-ului din Stuttgart. În consecință, au încercat să facă noul Mustang Mach-e la fel de bun din acest punct de vedere și, potrivit celor care l-au condus deja, au reușit.

Că tot suntem la subiectul Ford Mustang Mach-e, îți reamintim că livrările acestui model au fost amânate cu până la 8 săptămâni. Reprezentanții producătorului din Dearborn au invocat controale de calitate suplimentare, iar clienții au fost deja notificați.

 

Sursa: automarket.ro

Data: 23 ianuarie, anul 2021

Ora: 13:44

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.