Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

mi sa spart contu de b zone 1 ce pot face?


Deeleey

Recommended Posts

38 minutes ago, Thalia said:

forum.b-zone.ro/support foloseste asta, te va ajuta

Cei care răspund întrebărilor sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Din ce observ unii dau niște răspunsuri doar pentru +1 și nimic mai mult. Dacă te vei duce intr-un ticket la Kelton cel mai probabil iți va spune ce urmează să îți spun și eu. Bun, în primul rând nu te va ajuta niciun admin deoarece nu aveai 2FA activat pe cont, iar când te conectezi pe joc și acesta este dezactivat îți spune că dacă contul tău va fi spart nu vei primi ajutor. În alta ordine de idei, ca să-ți mai recuperezi accesul la cont ce-ai putea face este să deschizi o cerere de recuperare cont (https://www.rpg1.b-zone.ro/account/recoverAccount) și să demonstrezi prin acea cerere că tu eși adevaratul proprietar al contului și să soliciți schimbarea adresei de email pe alta nouă creată de tine. Dacă vei obține un rezultat pozitiv la cererea de recuperare înseamnă ca adresa contului a fost modificată în cea solicitată de tine, după care tot ce îți mai rămâne de făcut este să deschizi o cerere de recuperare parola prin noua adresă de email (https://www.rpg1.b-zone.ro/account/recoverPassword).

Doar așa vei mai putea să-ți recuperezi contul ÎN STAREA ÎN CARE ESTE, adică dacă cel care ți l-a spart ți-a furat averea, averea rămâne furată, dacă a luat sancțiuni, sancțiunile rămân ș.a.m.d.

Sfatul meu pe viitor ar fi să îți activezi 2FA pe telefon pentru a ști că acest incident nu se mai repeta pe viitor. Voi închide acest topic deoarece consider că ți-am oferit un răspuns destul de complet la problema ta, dacă mai ai și alte întrebări poți reveni cu un nou topic. Mult succes !

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.