Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gest incalificabil: doi tineri au fost filmați în timp ce fură telefonul victimei unui accident


Claude.
 Share

Recommended Posts

Gest incalificabil: doi tineri au fost filmați în timp ce fură telefonul victimei unui accident

 

Un accident grav a avut loc joi seara (21 ianuarie 2021), la intrare în localitatea Lăceni, Teleorman. Accidentul produs aseară a făcut patru victime, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. În mașină, pe lângă șofer, se mai aflau fratele acestuia și prietenele lor.

 

Fetele au ajuns la spitalul din Alexandria, în stare gravă, iar șoferul și fratele său au scăpat cu răni ușoare. La câteva ore după accident, una dintre fete a încetat din viață, iar cealaltă a fost transportată la un spital din București.

 

Mașina în care se aflau cei patru tineri, un Opel decapotabil, s-a răsturnat pe câmp, de mai multe ori, zeci de metri. Bucăți din autoturism, încălțăminte și bunuri personale ale victimelor erau împrăștiate peste tot, în jurul locului în care s-a oprit. Tinerii au fost găsiți de echipajele de salvare în afara autoturismului.

 

Cel mai probabil, viteza excesivă, neadaptarea la condițiile meteo și carosabilul umed / înghețat au adus la producerea acestei tragedii.

 

Gest incalificabil: au furat telefonul victimelor

Camerele video ale jurnaliștilor aflați la locul accidentului au surprins momentul în care doi tineri ridică și pleacă cu telefonul uneia din victime, proiectat în afara autoturismului după impactul puternic.

 

Aparent, cei doi erau curioși să vadă ce s-a întâmplat, dar au profitat de faptul că polițiștii erau ocupați cu ancheta la fața locului, au ridicat telefonul pe care l-au zărit în iarbă, apoi au părăsit zona, potrivit Impact News 24.

 

Sursa

Edited by ReKKSiOO
Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.