Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug la [/park]


Eftenoiu

Recommended Posts

[26 21:08:31] Warning: [AIM]Doo (786) is using vehicle troll-hack.
[26 21:08:32] [part] [AIM]Doo has left the server (786:2)

 

Nu s-a efectuat nicio modificare la comanda /park ca să existe astfel de buguri, deci problema cu siguranță e de la tine. Vezi ce moduri ai instalate pe acolo, cu atât mai mult că deții o funcție.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton

 

Ce mod cauzează asta? Pe modpack-ul ăsta îmi zice așa. Am mai parcat din mașini și nu mi-a zis nimic (Mașinile din garaj) și când am ajuns la Sandking asta s-a întâmplat, am mai parcat și un vehicul din afara garajului dar a mers, de ce nu mai merge de atunci nu știu. Te rog, spune-mi ce să șterg, dacă este nevoie mai adaug poze.

 

Menționez că acum merge să dau [/park] fără sa iau server close the connection, ideea e că ieri aveam același modpack și îmi dădea server close the connection după câteva mașini parcate.

 

 uUEFrtO.pngeVnqrks.png9ZbD6X5.png

EEkUlmF.png0nL5mIa.png

Link to comment
Share on other sites

Nu am de unde să ghicesc eu ce moduri ți-ar putea cauza problema. Ia-le prin eliminare și scoate câte un mod pe rând și vezi dacă problema persistă.

Sugerez să începu cu modurile care au legătură cu vehiculele.

Link to comment
Share on other sites

Ok, am să refac tot modpack-ul și bag modurile de care am nevoie, mersi mult! 

 

Am o bănuială de modul de First Person, dar cum ai spus și tu, modurile care au legătură cu vehiculele. Personal cred că are legătură, fiind First Person la volan, o fi modificat ceva la mașini, nu mă pricep prea bine sau Cruise Control-ul.

 

Se poate închide topicul.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.