Jump to content

Samsung Galaxy Xcover 5 apare în GeekBench, cu procesor Exynos 850 la bord şi Android 11


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy Xcover 5 apare în GeekBench, cu procesor Exynos 850 la bord şi Android 11</b>Samsung a lansat deja telefoanele sale flagship din 2021 şi acum ne pregătim să vedem şi modele noi Galaxy A. În planurile de viitor ale companiei sud coreene se află totuşi şi un telefon robust nou, Galaxy Xcover 5

 

Samsung a lansat deja telefoanele sale flagship din 2021 şi acum ne pregătim să vedem şi modele noi Galaxy A. În planurile de viitor ale companiei sud coreene se află totuşi şi un telefon robust nou, Galaxy Xcover 5. Acesta apărea în scăpări în noiembrie 2020 şi iată-l că revine azi ca subiect de leak.

Handsetul tocmai a apărut în GeekBench, cu numele de cod SM-G525F. Va sosi cu 4G şi nu cu 5G cum se speculase, iar telefonul adoptă un procesor Samsung Exynos 850, alături de 4 GB RAM. Obţine un scor modest în benchmark, de 182 de puncte în testul Single core şi 1148 puncte în cel Multi Core. Rulează Android 11 şi nu mai ştim mare lucru despre el în afară de aceste menţiuni din GeekBench.

Galaxy Xcover 5

Samsung a avut o ordonare ciudată a modelelor Xcover în ultima vreme. Un Xcover 4S a debutat în 2019, iar în ianuarie a venit un Xcover Pro. El avea procesor Exynos 9611, baterie de 4050 mAh şi ecran de 6.3 inch IPS LCD. Folosea doar o cameră duală, cu senzor de 25 MP + 8 MP ultrawide şi avea certificare IP68, dar şi militară (MIL-STD-810G).

Rezista deci la apă, praf, scăpări pe beton de la 1.5 metri înălţime şi condiţii meteo extreme. Pentru noul model aşteptăm un ecran mai mare, baterie mai generoasă şi upgrade de cameră. Procesorul Exynos 850 mai sus amintit a fost deja văzut pe telefonul de buget Galaxy A21s.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.