Jump to content

Apple a lansat iCloud Passwords - O extensie Chrome pentru administrarea parolelor salvate în iCloud


Recommended Posts

<b>Apple a lansat iCloud Passwords - O extensie Chrome pentru administrarea parolelor salvate în iCloud</b>iCloud Keychain este managerul de parole Apple disponibil pe Mac, iPhone și iPad. Acesta le permite utilizatorilor Apple să genereze parole sigure și să le administreze facil folosind Safari. O nouă extensie pentru Google Chrome și-a făcut apariția recent

 

iCloud Keychain este managerul de parole Apple disponibil pe Mac, iPhone și iPad. Acesta le permite utilizatorilor Apple să genereze parole sigure și să le administreze facil folosind Safari. O nouă extensie pentru Google Chrome și-a făcut apariția recent. Apple a lansat iCloud Passwords, venind în ajutorul utilizatorilor care folosesc atât dispozitive Apple, cât și PC-uri cu Windows. Astfel, aceștia își pot gestiona mai ușor parolele salvate în iCloud Keychain, acum și din browserul Google Chrome pentru Mac sau Windows.

Apple nu a anunțat la modul oficial noua extensie sau modul său de folosință. Totuși, iCloud Passwords era menționată în jurnalul de actualizare a noului iCloud pentru Windows 10 (Versiunea 12). Această versiune a sosit la sfârșitul lunii ianuarie, iar după actualizare, în secțiunea “Parole” a apărut un nou logo iCloud Keychain. La apăsare, utilizatorii erau redirecționați spre o pagină web. Totuși, link-ul nu a funcționat până duminică, când extensia a devenit disponibilă, potrivit 9to5google

Apple Keychain

Odată instalată, utilizatorii Chrome vor putea accesa parolele salvate sau să permită iCloud Keychain să genereze altele sigure. Astfel, noua extensie ușurează comutarea de pe Windows pe Mac și vice-versa. Bineînțeles, parolele create pe PC-urile cu Windows se vor sincroniza și ele pentru a fi accesate pe Mac, iPad, iPhone sau alte dispozitive asociate contului respectiv. 

Merită menționat faptul că mulți utilizatori au avut probleme cu această extensie. Astfel, ea va funcționa doar dacă aveți ultima versiune (12) a programului iCloud pentru Windows 10 instalată. Noua extensie iCloud Passwords este disponibilă în magazinul Chrome Web Store și o puteți instala de aici.

Multe dintre serviciile companiei din Cupertino sunt disponibile exclusiv pe dispozitivele Apple. Totuși, compania oferă câteva servicii pe Windows și chiar pe Android. Apple a pus la dispoziția utilizatorilor Android, Apple Music și Apple TV. Aflăm că producătorul încearcă să aducă cele două aplicații pentru divertisment și în magazinul de aplicații Microsoft în viitor.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.