Jump to content

MacBook Air 2021 ar putea fi lansat cel mai devreme la vară


Recommended Posts

MacBook-Air

 

Nici nu s-a așternut praful peste recentul MacBook Air M1, că Apple ne și atrage atenția cu modelul 2021, imbunătățit și presupus purtător al chip-ului M1X.

Nu se știu foarte multe în legătură cu MacBook Air 2021, însă comunitatea a încercat să pună cap la cap câteva informații în ceea ce privește o dată de lansare estimativă, prețul și specificațiile noului ultrabook.

Potrivit surselor aka spionilor infiltrați în rândurile Apple, viitorul MacBook Air ar putea fi lansat cel mai devreme în a doua jumătate a lui 2021, pe undeva prin vară sau la început de 2022. În legătură cu prețul, zvonurile indică o creștere față de cei 999 de dolari cu care fanii MacBook s-au obișnuit de-a lungul vremii.

Prețul ar putea fi justificat în cazul în care Apple va introduce anumite modificări importante pe noua serie Acestea ar include o „renaștere” a tehnologiei MagSafe Charging, un display mai cuprinzător cu margini mai subțiri, în detrimentul unei iterații de 15″, astfel încât cei care așteptau o astfel de caracteristică pe MacBook Air 2021 vor fi puțin dezamăgiți.

Pe partea de specificații, MacBook Air 2021 are mari șanse să se apropie de predecesorul său. Asta înseamnă 8GB de RAM, stocare SSD de 256 sau 512 GB, display Retina True Tone, Magic Keyboard, Touch ID și patru porturi USB 4.0.

Bineînțeles, cireașa de pe tort este chip-ul M1X.  Dar aici există mici neajunsuri, în sensul că M1X ar putea fi un obstacol pentru funcționarea „la rece” a lui MacBook Air 2021. Pentru asta, Apple ar avea două variante: să se riște cu noul chip sau să se folosească de o versiune îmbunătățită a lui M1. În orice caz, umblă vorba că vom putea fi martorii performanței lui M1X pe MacBook Pro-ul de anul acesta, unde linia Pro ar putea fi, culmea, singura care va beneficia de noul procesor.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.