Jump to content

LG Display anunță noua serie de panouri OLED pentru anul 2021


Recommended Posts

LG Display OLED Line-up 2021

 

LG Display a împărtășit câteva detalii despre panourile OLED pe care le va livra producătorilor în 2021. Noua serie de ecrane include și un model de 42″, acesta fiind cel mai mic panou de acest tip. Asta înseamnă că vom vedea televizoare OLED mai mici și automat, mai ieftine. Asta înseamnă că tehnologia va deveni mai accesibilă pentru o plajă mare de cumpărători. Desigur, pentru cei care vor cele mai tari și mai mari modele, aceeași serie de panouri include și un monstru de 88″.

Noua serie de panouri OLED de la LG Display va cuprinde următoarele dimensiuni: 42, 48, 55, 65, 77, 83 și 88. Dintre toate aceste numere parcă scoase dintr-o extragere la loterie, producătorul susține că modelul de 77″ va avea și o versiune specială cu 20% mai eficientă. Asta înseamnă că va permite un nivel de luminozitate mai mare, un lucru benefic pentru tehnologia OLED care nu stă neapărat grozav la acest capitol.

LG Smart Bed OLED TV

Nu știm însă cine va pune în vânzare televizoare OLED de 42″, întrucât LG Display furnizează doar panoul. În același timp, compania mamă (LG Electronics) nu a anunțat încă toate detaliile despre noua serie de televizoare care folosesc aceste panouri. Nu este timpul pierdut, iar în cadrul CES 2021 este posibil să vedem câteva noutăți vis-a-vis de acest subiect. În plus, compania va prezenta în cadrul evenimentului un concept de pat inteligent care are integrat în baza acestuia un televizor de 48″ cu panou OLED flexibil care poate fi folosit fie ca TV plat, fie ca un monitor de gaming curbat.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.