Jump to content

Huawei Mate X2 are data de lansare confirmată oficial! Următorul telefon pliabil Huawei se lansează pe 22 februarie


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei Mate X2 are data de lansare confirmată oficial! Următorul telefon pliabil Huawei se lansează pe 22 februarie</b>Astăzi primim o veste importantă din partea Huawei. Compania a anunțat astăzi pe Weibo data de lansare a următorului telefon pliabil din portofoliu. Totodată, numele său este confirmat. Huawei Mate X2 se lansează oficial pe data de 22 februarie. Avem

 

Astăzi primim o veste importantă din partea Huawei. Compania a anunțat astăzi pe Weibo data de lansare a următorului telefon pliabil din portofoliu. Totodată, numele său este confirmat. Huawei Mate X2 se lansează oficial pe data de 22 februarie. Avem detalii despre eventualele sale specificații în rândurile de mai jos.

Ultimul smartphone pliabil lansat de către Huawei este Mate Xs, care a debutat la începutul anului 2020. Mate X2 este succesorul său și potrivit zvonurilor din trecut, ar urma să aducă un design pe bază de pliere pe interior, dar în mod diferit față de Samsung. O sursă de pe Weibo, populara rețea de socializare din China, afirma în trecut că Mate X2 se va lansa la sfârșitul lunii februarie. Ei bine, acesta a oferit și detaliile de mai sus care par plauzibile, având în vedere că a “nimerit” și data de lansare.

Huawei Mate X2 a trecut deja câteva certificări recent: 3C și TENAA în China. Conform scăpărilor, telefonul măsoară 161.8 x 145.8 x 8.2 mm, iar ecranul său principal are 8.01 inch în diagonală. Ecranul secundar măsoară 6.45 inch, iar la interior va avea o baterie de 4400 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă la 66W. Se pare că panoul este produs de Samsung Display și BOE și va suporta refresh rate de 120Hz. Totuși, acesta nu va folosi tehnologia UTG pentru rezistență sporită, ci o poliamida incoloră. Ecranul principal ar avea o rezoluție de 2480 x 2220 de pixeli.

Având în vedere problemele Huawei cu privire la stocul de procesoare, acesta va folosi un CPU Kirin 9000. Aflam în trecut că CPU-urile sunt rezervate atât pentru acest telefon, cât și pentru modelele  P50 și Mate 50 Pro. Inventarul Huawei ar fi în acest moment sub 9 milioane de unități. Mai așteptăm 8GB sau 12GB de RAM și bineînțeles, o îmbunătățire în ceea ce privește camerele față de Mate Xs. Este totuși posibil să primim camerele de pe Mate 40 Pro cu optică Leica. 

Mate X2 va rula Android 11 cu interfața EMUI 11 la bord și este posibil să primim și suport stylus de această dată. Având în vedere eforturile Huawei și faptul că CEO-ul a afirmat că se vor axa pe profit pentru “a supraviețui” în urma sancțiunilor SUA, prețul său ar urma să fie de peste 2000 de euro. Acum că data de lansare este bătută în cuie - 22 februarie, ne putem aștepta la noi scăpări în următoarele zile. Cu puțin noroc, vom afla detalii despre design și câteva caracteristici noi chiar înainte de lansare.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.