Jump to content

Samsung Galaxy A52 5G primește certificarea TENAA și noi randări de la Evan Blass; Vine în 4 variante de culoare


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy A52 5G primește certificarea TENAA și noi randări de la Evan Blass; Vine în 4 variante de culoare</b>La doar câteva zile distanță de la apariția într-o randare oficială prin intermediul lui Evan Blass, iată că zvonacul revine astăzi cu noi materiale pentru Samsung Galaxy A52 5G - telefon pe cale de lansare dintr-un

 

La doar câteva zile distanță de la apariția într-o randare oficială prin intermediul lui Evan Blass, iată că zvonacul revine astăzi cu noi materiale pentru Samsung Galaxy A52 5G - telefon pe cale de lansare dintr-un moment în altul. Vedem mai jos smartphone-ul într-o serie de animații gif prezentat pe 4 variante de culoare, acestea fiind negru, violet, albastru și alb. De asemenea, sosește și certificarea sa TENAA care dezvăluie o parte dintre dotări.

Samsung Galaxy A52

De aici aflăm că A52 5G va avea ecran AMOLED cu diagonală de 6.5 inch, procesor octa-core Snapdragon 750G la interior și va sosi în configurații cu 6 sau 8 GB RAM. Primim baterie de 4500 mAh cu alimentare rapidă la 15W, scanner de amprente optic integrat în display și Android 11 ca sistem de operare preinstalat din fabrică. 

Galaxy A52

Descoperim și faptul că telefonul va măsura 159.9 x 75.1 x 8.4 mm în grosime și că vine cu decupaj bulină pentru camera selfie. Are un setup foto quad-camera în spate care cel mai probabil include o cameră principală de 64 sau 48 mpx, cameră ultra-wide de 5/8 megapixeli și module pentru captura macro, respectiv bokeh. Spatele este realizat din policarbonat și de această dată Samsung pare că renunță la jocuri de culori gradient.

Pe lângă această variantă 5G vom avea și un model 4G cu procesor Snapdragon 720G în schimb. Prețurile de pornire vor fi de 369 euro pentru modelul 4G, respectiv 459 euro pentru cel 5G. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.