Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu cameră rotativă


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu cameră rotativă

 

Samsung a investit de-a lungul timpului în modele de camere destul de diferite. Spre exemplu, Samsung Galaxy A80 dispunea de o cameră flipping. În prezent, compania explorează un alt design care s-ar putea regăsi pe un viitor model Galaxy.

Un patent a fost recent văzut de LetsGoDigital, fiind publicat în ianuarie 2021 de Oficiul Mondial de Proprietate Intelectuală. Acesta prevede un telefon Samsung cu o gamă de camere rotative pentru spatele dispozitivului. Designul descrie un telefon care poate avea o cameră triplă în spate fără cameră dedicată selfie. Cu toate acestea, dacă utilizatorul dorește să facă un selfie, matricea de camere din spate se rotește cu 180 de grade pentru a se îndrepta către utilizator.

samsung-pop-up-rotating-smartphone-camer

 

Acest lucru permite camerei poziționate in partea de sus să acționeze ca un selfie shooter. Designul ar permite camerei principale să acționeze ca o cameră selfie, îmbunătățind calitatea imaginii. Această trăsătură a fost, fără îndoială, un punct culminant al Samsung Galaxy A80. Patent-ul sugerează că acest sistem ar putea fi modificat pentru a oferi posibilitatea celor două camere spate să acționeze ca shootere orientate spre față. În teorie, acest lucru ar permite Samsung să folosească și un shooter cu unghi larg în față.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.