Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Call of Duty League 2021 a dat startul evenimentului Pick’Em


Tupi
 Share

Recommended Posts

call-of-duty-league-pickem.jpg

 

Liga oficială a sezonului 2021 pentru Call of Duty se întoarce într-un sistem de 4vs4, obligând astfel echipele să elimine minimum un jucător din formația inițială de start. În plus, numărul de organizații participante la eveniment nu se va mări nici în anul 2021, eliminând astfel din competiție un număr de 12 jucători. Cât despre desfășurarea meciurilor, partidele se vor juca, cel mai probabil, în clasicul sistem de BestOf5 (cea mai bună echipă din 5 hărți diferite).

 

Precum în edițiile trecute de Call of Duty League, fanii titlului pot acum să prezică rezultatul viitoarelor meciuri și să-și testeze cunoștințele despre scena profesionistă de COD. CDL Bracket Builder a fost introdus în timpul primului sezonului al Ligii Call of Duty, fanii reușind să concureze pentru o șansă de a câștiga un cadou de 100.000 de dolari.

 

Popularitatea evenimentului și feedback-ul pozitiv a dus la crearea CDL Pick’Em din 2021, proiectat de același creator al CDL Bracket Builder, Paper Crowns. Compania a fost fondată de fostul profesionist Call of Duty și fondatorul Team Envy: Skyler Johnson. Paper Crowns a câștigat premiul Agenția Creativă a Anului pentru Esports Awards 2020 și își va continua parteneriatul cu Activision Blizzard până în sezonul 2021.

 

Puncte și premii

Fanii pot câștiga puncte prin prezicerea corectă a rezultatului unui meci, unele meciuri oferind puncte duble. Fanii din anumite regiuni pot câștiga premii în funcție de performanța lor și de locul lor în clasamente. Marele premiu este o cască Astro A40 Call of Duty League Edition, un controler Scuf Impact și un pachet Scup Impact Pro Player. Primul premiu include căștile și controlerul, în timp ce al doilea premiu constă doar în perechea de căști. Fanii care vin pe locurile 11-20 pot câștiga în continuare controllerul Scuf Impact. Clasamentele se resetează după fiecare etapă, astfel încât fanii au cinci șanse să câștige premii.

 

Weekendul de deschidere al Ligii Call of Duty din sezonul 2021, găzduit de Atlanta FaZe, va începe pe 11 februarie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.