Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time a fost amânat din nou, pe termen nedefinit


Tupi
 Share

Recommended Posts

SOTR_ka_wide_UK_200910_9h45pm_CEST-1024x

 

După ce fusese deja amânat o dată la sfârșitul anului trecut, remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time ar fi urmat să fie lansat luna viitoare. Din păcate, se pare că procesul de dezvoltare a acestui joc este mai complicat decât se anticipa inițial, Ubisoft luând decizia de a amâna încă o dată Prince of Persia: The Sands of Time Remake, de această dată pe termen nedefinit.

 

Conform explicației oficiale, feedback-ul sosit din partea comunității de la dezvăluirea proiectului, din luna septembrie a anului trecut, și până acum i-a determinat pe producători să ia decizia acestei a doua amânări. Timpul suplimentar de dezvoltare le va permite acestora să realizeze un “remake proaspăt, ce va rămâne fidel însă jocului original”.

 

Amânările multiple nu sunt o noutate pentru industria jocurilor video, cazul remake-ului pentru Prince of Persia: The Sands of Time fiind totuși oarecum îngrijorător din cauza faptului că publisher-ul s-a ferit să anunțe o nouă dată de lansare exactă.

 

Un remake cu ambiții mari

Prince of Persia: The Sands of Time Remake se dorește a fi un remake complet al primului titlu din trilogia nisipurilor timpului, fiind construit, în colaborare, de studiourile indiene Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai. Jocul este refăcut de la zero, folosind motorul grafic Anvil.

 

Vom avea parte de aceeași poveste din jocul original, secvențele cinematice, la rândul lor, urmând să fie refăcute in întregime. De altfel, și vocile personajelor principale au fost reînregistrate complet, în procesul de modernizare fiind implicat și actorul Yuri Lowenthal, care se întoarce încă o dată în rolul prințului persan.

 

Pe lângă grafica actualizată, Ubisoft se laudă că și gameplay-ul va fi îmbunătățit în acest remake: camera, schema de control și luptele au fost refăcute și aduse la standardele din ziua de azi, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a opta între schema de control clasică și cea modernizată.

 

Amânat pentru a doua oară, Prince of Persia: The Sands of Time Remake este dezvoltat în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, jocul neavând încă o dată (sau o perioadă) de lansare exactă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.