Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Assassin’s Creed Chronicles: China, joc gratuit oferit de Ubisoft. Prețuri reduse cu ocazia Anului Nou Chinezesc


Tupi
 Share

Recommended Posts

assassins-creed-china-1024x576.jpg

 

Cu ocazia trecerii în noul an după calendarul chinezesc, Ubisoft a pornit o campanie de reduceri prin intermediul propriului magazine online, numeroase titluri ale companiei fiind oferite la prețuri reduse. Mai mult, pentru o perioadă limitată, versiunea pentru PC a jocului Assassin’s Creed Chronicles: China poate fi obținuta în mod gratuit.

 

Pentru a obține Assassin’s Creed Chronicles în mod gratuit, accesați această pagină, autentificați-vă folosind contul dvs. de Uplay și apăsați butonul marcat “Get it for Free”.

 

Reduceri și pentru jocurile noi, cum ar fi Assassin’s Creed Valhalla, dar și pentru cele mai vechi

În privința prețurilor promoționale oferite de Ubisoft cu ocazia Noului An chinezesc, puteți achiziționa jocuri precum Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising sau Anno 1800 la prețuri reduse și cu 50%.

 

De asemenea, Ubisoft a pregătit și o selecție de promoții cu jocuri ale căror prețuri individuale nu depășesc 10€. Mai mult, până pe 12 februarie 2021, cei interesați de o achiziție din cadrul acestei campanii de promoții pot folosi și codul LUNAR15 în procesul de checkout pentru a obține o reducere suplimentară de 15%.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.