Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

We Were Here free pe PS Store.


Radius14
 Share

Recommended Posts

Salut!

Cei de la Sony ne-au facut o surpriza si au dat un joc gratis de tip puzzle co-op care provoaca dificultati tie dar si partenerului tau.

download.jpg.282e8406834a4b2a98b465b4be017aa2.jpg

Pierdut într-un pustiu înghețat și despărțit de partenerul tău într-un castel abandonat, singura posesie care ți-a rămas este un walkie-talkie cu o voce familiară la celălalt capăt. Voi doi vă puteți găsi ieșirea la timp?
We Were Here este episodul pilot dintr-o serie de aventuri cooperative independente de puzzle. Doi jucători sunt prinși în interiorul unui castel abandonat, cu Jucătorul Unu limitat la o mică parte retrasă a castelului în timp ce Jucătorul Doi străbate holurile încercând să-l găsească pe Jucătorul Unu. Fiecare cameră vă provoacă inteligența și abilitatea de a comunica clar, folosindu-vă doar vocea.
Sunteți gata să aflați cât de bine lucrați împreună cu prietenii dvs.? Dacă îți place să trăiești la margine, încearcă să joci cu un străin complet!

screen-2.thumb.jpg.83bc1d2fca4affb9ccf01c4f7529b920.jpg

Pentru a lua jocul de pe PlayStation Store accesati: Aici.

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.