Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Iga Swiatek, o nouă demonstrație de forță! Serie impresionantă a polonezei, înaintea meciului cu Simona Halep


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Iga Swiatek a trecut fără emoții de Fiona Ferro, 6-4, 6-3, și s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open, unde o va întâlni pe Simona Halep.

 

Iga Swiatek, locul 17 WTA / Foto: Profimedia

 

După meciul cu Fiona Ferro, Iga Swiatek a ajuns la o serie impresionantă, de 10 victorii consecutive în cadrul turneelor de Grand Slam. Mai mult, poloneza nu a cedat nici măcar un set în aceste precedente 10 confruntări de pe marile scene.

 

Serie impresionantă a Igăi Swiatek înaintea confruntării cu Simona Halep de la Australian Open

 

Serie Igăi Swiatek a început în turul întâi de la French Open, unde nu i-a dat nicio șansă cehoaicei Marketa Vondrousova, 6-1, 6-2, cotată cu prima șansă, cel puțin dacă erau luate în calcul pozițiile celor două din ierarhia WTA, în acel meci.

 

După victoria cu Marketa Vondrousova, Iga Swiatek le-a eliminat, rând pe rând, pe Su-Wei Hsieh, 6-1, 6-4, Eugenie Bouchard, 6-3, 6-2, Simona Halep, 6-2, 6-1, Martina Trevisan, 6-3, 6-1, Nadia Podoroska, 6-2, 6-1, și a ajuns în finala Roland Garros, unde a trecut de Sofia Kenin, campioana en-titre de la Australian Open, 6-4, 6-1, obținând astfel primul trofeu de Grand Slam din carieră, la doar 19 ani.

 

Acum, la Melbourne, Iga Swiatek și-a continuat seria spectaculoasă și a trecut de Arantxa Rus, 6-1, 6-3, Camila Giorgi, 6-2, 6-4, și Fiona Ferro, 6-4, 6-3.

 

Urmează a treia confruntare cu Simona Halep

 

Confruntarea din optimile Australian Open va consemna al treilea meci direct dintre Simona Halep și Iga Swiatek.

 

Precedentele două jocuri directe au avut loc la Roland Garros, în 2019, când Simona Halep s-a impus fără mari emoții, în optimi, 6-1, 6-0, și 2020, când Iga Swiatek și-a luat revanșa, impunându-se de asemenea categoric, 6-2, 6-1.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.