Jump to content

Oppo A15 și A15s sunt disponibile de astăzi în România; Telefoane echipate cu cameră triplă în spate, ecran de 6.52 inch și baterie generoasă


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Oppo A15 și A15s sunt disponibile de astăzi în România; Telefoane echipate cu cameră triplă în spate, ecran de 6.52 inch și baterie generoasă</b>Acest sfârșit de săptămână ne aduce și o veste din partea Oppo. Compania a anunțat pe plan local disponibilitatea modelelor Oppo A15 și Oppo A15s. Acestea sunt smartphone-uri accesibile, cu cameră triplă în spate și baterii generoase. Totodată, trebuie să

 

Acest sfârșit de săptămână ne aduce și o veste din partea Oppo. Compania a anunțat pe plan local disponibilitatea modelelor Oppo A15 și Oppo A15s. Acestea sunt smartphone-uri accesibile, cu cameră triplă în spate și baterii generoase. Totodată, trebuie să știți că cele două modele împărtășesc același design și mare parte din specificații. Mai jos avem toate detaliile.

Oppo A15, A15s

Corpul celor două modele măsoară 164 x 75.4 x 7.9 mm și cântăresc sub 200 de grame. Mai exact, Oppo A15 cântărește 175 de grame, iar Oppo A15s cântărește 177 de grame. Ambele au ecrane IPS LCD de 6.52 inch în diagonală, cu rezoluție HD+. În partea de sus, cele două modele prezintă un notch care ascunde camera selfie de 5 MP pentru Oppo A15, respectiv 8 MP pentru Oppo A15s. În spate regăsim un modul pătrat care integrează cele trei camere foto: un senzor principal de 13 MP + 2 MP (macro) + 2 MP (Bokeh). Smartphone-urile pot filma în calitate Full HD la 30 fps. 

La interiorul lui Oppo A15 și A15s  regăsim un procesor octa core MediaTek Helio P35 (MT6765) construit pe un proces de 12 nm. Diferența dintre cele două modele o constituie memoria. Oppo A15 va fi disponibil în variante cu 2GB sau 3GB de memorie RAM și 32 GB de stocare. Oppo A15s are 4GB de memorie RAM și 64 sau 128 GB de stocare. Merită menționat faptul că smartphone-urile suportă și un card microSD de până la 256 GB. 

Tot la interior găsim o baterie generoasă, de 4230 mAh care se încarcă la 10W prin intermediul unui port microUSB. Telefoanele prezintă și jack audio de 3.5 mm pentru căști și un senzor de amprente plasat lateral, în butonul power / unlock. Din păcate nu avem NFC pe aceste modele, dar stau destul de bine la capitolul conectivitate. Sosesc cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, GALILEO și radio FM. Sosesc pe nuanțe precum Dynamic Black (negru) și Fancy White (alb) și rulează Android 10 cu interfața ColorOS 7.2 aplicată peste. Iată ce declară Alexandra Răuț, Brand Manager OPPO în cadrul Green Leaves Technical:

„Ne bucurăm că putem oferi utilizatorilor modelele OPPO A15 și OPPO A15s care au caracteristicile necesare pentru a satisface toate nevoile stilului de viață online pe care îl au fiecare dintre ei. „Am dezvoltat modelul OPPO A15 pentru cei care vor un smartphone cu un diplay de 6.52 inci HD+, iar OPPO A15s este dedicat celor care necesită un spațiu de stocare mare pentru a păstra și a avea toate amintirile la un click distanță”.

Prețuri și disponibilitate

Momentan, doar Oppo A15 în configurația cu 2GB de memorie RAM și 32 GB de stocare este disponibil pe plan local la un preț de 687.69 LEI prin intermediul Orange. Oppo A15s urmează să fie vândut în magazine la un preț estimativ de 850 de lei.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.