Jump to content

Cum arată tabloul sferturilor în turneul feminin și cu cine ar putea juca Halep dacă trece de Serena Williams


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Sferturile de finală din proba feminină de la Openul Australiei propun meciuri spectaculoase, iar capul de afiș îl reprezintă întâlnirea dintre Simona Halep și Serena Williams, programată marți, de la ora 10:00, pe Rod Laver Arena, partidă transmisă în format live text de digisport.ro.

 

(SP)AUSTRALIA MELBOURNE TENNIS AUSTRALIAN OPEN DAY 7

 

În ultimul meci care urma să decidă ultima jucătoare care avansează pe tablou nu a fost vreo surpriză.

 

Ashleigh Barty a avansat lejer în sferturi la Australian Open

 

Liderul mondial, Ashleigh Barty, a trecut azi în optimi de Shelby Rogers, scor 6-3, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Melbourne, completând tabloul celor opt jucătoare rămase în cursa pentru trofeul Openului Australiei. "Știam că va fi vital pentru mine să servesc bine azi", a spus Barty, la finele partidei, după ce a pătruns pentru a treia oară consecutiv în sferturile primului turneu de GS al anului.

 

Barty se află pe prima jumătate a tabloului și se va duela pentru un loc în semifinale cu reprezentanta Cehiei, Karolina Muchova (24 de ani).

 

Cum arată tabloul sferturilor în turneul feminin și cu cine ar putea juca Halep dacă trece de Serena Williams

 

În cazul în care Simona Halep se va impune în fața americancei cu 23 de titluri de GS în carieră, în semifinale o va întâlni pe învingătoarea meciului Hsieh Su-Wei - Naomi Osaka.

 

Constănțeanca o conduce în meciurile directe pe Osaka (23 de ani), cu 4-1. În partidele cu Hsieh Su-Wei (Taipei, 35 de ani), Halep conduce cu 2-1.

 

Tabloul sferturilor în competiția feminină

  • Asleigh Barty - Karolina Muchova
  • Jennifer Brady - Jessica Pegula
  • Hsieh Su-Wei - Naomi Osaka
  • Serena Williams - Simona Halep

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.