Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tom Holland a refuzat să poarte perucă pentru Spider-Man 3


Ailime
 Share

Recommended Posts

341198l-640x400-b-956614c0.jpg

Tom Holland a refuzat să poarte perucă pentru Spider-Man 3

 

„Pentru prima oară, am pus piciorul în prag ca actor în rol principal”


Finalul carantinei a însemnat o perioadă aglomerată pentru Tom Holland, care a încheiat producția la mult-așteptatul Uncharted, o adaptare a jocului video omonim, înainte de a-și pune încă o dată costumul de Spiderman pentru cel de-al treilea film în care e protagonist.

 

Totuși, simultaneitatea celor două proiecte a creat probleme studiourilor Marvel privind tunsoarea de Nathan Drake a lui Holland, ceea ce l-a determinat pe actor să pună piciorul în prag și să refuze cerința studioului: „Părul meu, așa cum e în Uncharted, e mult mai reușit”, relata Holland pentru Esquire. „Am favoriți frumos bărbieriți și arată bine la spate, chiar dacă nu e genul Peter Parker. El e mai mult genul ratat. Așadar, voiau să-mi pună perucă. Pentru prima oară, am pus piciorul în prag ca actor în rol principal și am spus: Nu am de gând să port peruca. Voi purta părul scurt și voi vedea ce voi face”, a continuat Holland.

 

Așadar, se pare că Holland a negociat cu bine o situație spinoasă. Să sperăm că nu va duce la un final de genul Justice League/Misiune Imposibilă....

Sequel-ul neintitulat al lui Spider-Man este programat pentru premiera pe 17 decembrie 2021 și îl are ca regizor pe Jon Watts, iar în distribuție pe Tom Holland (Spider-Man), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Zendaya (MJ), Marisa Tomei (Aunt May), Jacob Batalon (Ned Leeds), Tony Revolori (Flash Thompson), Jamie Foxx (Electro) și pe Alfred Molina (Doctor Octopus).

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.