Jump to content

Gina Carano ripostează faţă de critici după despărţirea de proiectul Mandalorianul


Ailime
 Share

Recommended Posts

Gina Carano ripostează faţă de critici după despărţirea de proiectul Mandalorianul

553659l-640x400-b-566102c7.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Miercuri seară s-a anunţat că actriţa nu mai face parte din universul Star Wars după o postare controversată pe rețelele sociale

Gina Carano a reapărut în atenția presei după ce a fost concediată de Lucasfilm. Actriţa în vârstă de 38 de ani, cunoscută pentru rolul ei din serialul Disney+ Mandalorianul, a declarat vineri că va colabora cu The Daily Wire, site-ul web conservator condus de către Ben Shapiro, pentru a dezvolta şi a produce un nou proiect, scrie The Hollywood Reporter. 

 

„The Daily Wire m-a ajutat să îmi îndeplinesc un vis - să produc şi să dezvolt propriul meu film. Mi-am dorit şi rugăciunile mele au primit un răspuns", relata Carano într-o declaraţie pentru Deadline.

„Transmit un mesaj de speranţă pentru toţi cei care trăiesc cu frica unei dictaturi a mulţimii. De-abia am început să îmi folosesc vocea, acum mai liberă ca niciodată, şi sper ca acest lucru să inspire şi pe alţii să facă la fel. Nu pot să treacă peste noi dacă noi nu îi lăsăm...”

 

Miercuri seară s-a anunţat că actriţa nu mai face parte din universul Star Wars după o postare controversată pe rețelele sociale în care aceasta asemăna statutul ei de susţinător al Partidului Republican din Statele Unite cu a fi evreu în timpul Holocaustului. Postarea a fost ştearsă între timp.

Un purtător de cuvânt al Lucasfilm anunţa la momentul concedierii actriţei: „Postările ei pe social media care denigrează oamenii pe baza identităţii lor culturale şi religioase sunt aberante şi inacceptabile”.

 

Actriţă şi fostă vedetă de arte marţiale, Carano a jucat rolul lui Cara Dune, soldat al Alianței Rebelilor în Mandalorianul. La ora actuală, şi agenţia de impresariat cu care colabora, UTA, a renunţat la colaborarea cu ea.

Totuşi, nu e prima dată când Carano este în atenţia furiei publice pentru comentariile ei politice. În noiembrie, actriţa a publicat postări controversate, într-una din ele luând peste picior gestul de a purta mască în contextul pandemiei, şi o alta în care acuza fraudarea voturilor la alegerile din Statele Unite.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.