Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FaZe câștigă primul duel cu Team Liquid în cadrul turneului BLAST Premier


Tupi
 Share

Recommended Posts

faze.jpg

 

Deși nimeni nu se astepta ca Team Liquid să piardă în fața celor de la FaZe înainte de duelul celor două echipe de la BLAST 2021, “miracolul” s-a produs: organizația FaZe a reușit, la debutului lui Twistzz, să învingă Team Liquid cu scorul de 2 la 0.

 

Unul dintre cei mai eficineți jucători din acest duel a fost Olofmeister. Acesta a condus jocul pe harta Dust2 și a făcut ca cele 23 de kill-uri ale sale să fie esențiale pentru FaZe, deoarece rundele lor din partea de Terro le-au permis să aibă un avantaj, reușind să obțină scorul de 16-11. Deși primul meci a fost unul echilibrat și spectaculos, oferind impresia unei serii interesante ce se îndreapta spre harta aleasă de Liquid, FaZe a avut alte planuri și a învins categoric organzația adversă cu scorul de 16-1. Liquid și-a adjudecat runda de deschidere, dar apoi a cedat 16 runde consecutive, oferindu-le celor de la FaZe o victorie cu 2-0 la general.

 

După ce au reușit să treaca de Team Liquid, organizația s-a confruntat cu NaVi, meci pierdut cu scorul de 2 la 1. Întoarsă în loser bracket, FaZe s-au întalnit din nou cu Team Liquid pe care au reușit să îi invingă cu același scor, iar ulterior au ajuns în finală împotriva celor de la NaVi, meciul fiind pierdut cu scorul de 2 la 0.

 

Ultimul turneu alături de olofemeister

Într-un interviu pre-joc de astăzi cu BLAST, înainte de meciul de meciul împotriva Team Liquid, căpitanul lui FaZe, Marcelo „coldzera” David a confirmat că acest eveniment va fi ultimul turneul al echipei cu olofemeister. De asemenea, el a vorbit despre un „nou IGL” care va veni în curând pentru organizața FaZe. Veteranul a intrat și a ieșit din echipa de start de când s-a alăturat FaZe la sfârșitul anului 2017. Aproape de sfârșitul anului 2020, olofmeister a fost readus de pe bancă ca „stand-in” după plecarea vedetei Nikola „NiKo” Kovač. Olof s-a alăturat FaZe după un parcurs legendar de trei ani cu Fnatic, când s-a impus ca cel mai bun jucător din lume, câștigând în același timp și două eveniment Major.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.