Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Naomi Osaka a stârnit hohote de râs la Melbourne. Ce a scris pe camera de filmat după victoria în fața Serenei Williams


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Naomi Osaka a învins-o pe Serena Williams în semifinalele Australian Open, scor 6-3, 6-4, iar la finalul partidei a stârnit hohote de râs pe arena Rod Laver.

 

2021 Australian Open: Day 11

 

Osaka a scris un mesaj pe una dintre camerele de filmat aflate lângă teren. Sora sa, Mari Osaka, a fost vizată de Naomi: "Mari (n.r Mari Osaka), nu mai trimite imagini ciudate pe grupul de chat!", a scris Naomi.

 

Naomi Osaka a stârnit hohote de râs la Melbourne

 

Naomi Osaka-Serena Williams 6-3, 6-4, în semifinale la Australian Open 2021

 

Primul set a fost unul fără istoric. A durat 39 de minute şi Serena a avut posibilitatea unui dublu break după ce făcuse 2-0.

 

Iar în cel de-al doilea deşi s-au jucat 10 game-uri, durata lui a fost de 37 de minute. 6-3, 6-4, după care la final s-a încălcat şi regula distanţării pentru că Serena a ţinut să o îmbrăţişeze pe adversara cu 16 de ani mai tânără.

 

Finalul a fost extraordinar pentru Osaka. A câştigat 8 puncte la rând şi a pus capăt meciului în stil de mare campioană, Este a patra sa finală de Grand Slam. A avut 20 de lovituri direct câștigătoare și 21 de erori neforțate, în timp ce Serena a contabilizat 12 lovituri direct câștigătoare și 24 de erori neforțate.

 

Naomi Osaka - Jennifer Brady, finala feminină de la Australian Open! Bucurie de nedescris pentru jucătoarea din SUA

 

Brady va evolua în premieră într-o finală de Grand Slam, la 25 de ani, după ce a trecut de Karolina Muchova (locul 27 WTA) în a doua semifinală, scor 6-4, 3-6, 6-4. De luni, Brady va urca cel puțin până pe locul 13 WTA.

 

Finala feminină de la Australian Open va avea loc sâmbătă. Naomi Osaka și Jennifer Brady s-au mai duelat în trei rânduri, iar nipona conduce cu 2-1 la general. După victoria cu Muchova, Brady a declarat pe teren: "Inima îmi bate foarte tare și picioarele îmi tremură foarte puternic".

 

Ultimul Australian Open pentru Serena Williams?

 

La conferinţa de presă, serena Williams a fost întrebată dacă modul special în care a salutat publicul, mult mai lung decât de obicei, înseamnă ceva special, un fel de adio pentru Melbourne. „Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, a răspuns. Apoi a început să plângă şi a părăsit sala.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.