Jump to content

"Nu mă mai urmărește pe Twitter, nici nu mă mai salută!" O vedetă din WTA, dezvăluiri despre prietenia cu Serena WilliamsSloane Stephens (27 de ani, 4


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Sloane Stephens (27 de ani, 41 WTA) a dezvăluit că între ea și Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) e o relație rece, după ce în trecut au fost destul de apropiate.

 

Australian Open Tennis, Day Nine, Melbourne Park, Australia - 16 Feb 2021

 

Ruptura s-ar fi produs în 2013, la meciul din sferturile Australian Open, când Stephens s-a impus cu 3-6, 7-5, 6-4. Într-un interviu pentru ESPN Magazine, citat de Tennis Word USA, Sloane Stephens susține că fostul lider mondial a avut un comportament ciudat după acel meci.

 

Sloane Stephens despre relația de gheață cu Serena Williams: "Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine"

 

Stephens mărturisește că Serena Williams nici măcar nu a mai salutat-o.

 

"Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine. Nici măcar nu m-a mai salutat când s-a uitat la mine. Nu ne-am mai aflat în aceeași încăpere de când am jucat în Australia.

 

Sunt multe de spus de la momentul în care spunea lucruri drăguțe despre mine la momentul în care nu m-a mai urmărit pe Twitter. Lumea crede că suntem prietene, dar e așa și așa, asta e realitatea.

 

Nu decizi să nu mai urmărești pe cineva așa, fără motiv, și să-l ștergi de pe messengerul de BlackBerry. De ce? Din ce cauză?", s-a plâns Sloane Stephens, într-un interviu pentru ESPN, citat de Tennis World USA.

 

Sloane Stephens declara în trecut că Serena Williams i-a fost mentor în tenis, apoi celebra jucătoare cu 23 de titluri în palmares la turneele de Grand Slam i-a spus, mai în glumă mai în serios: "Eu te-am creat!".

 

Serena Williams a ratat azi calificarea în finala de la Australian Open după ce a fost eliminată de Naomi Osaka, scor 3-6, 4-6.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.