Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
sLoww

"Nu mă mai urmărește pe Twitter, nici nu mă mai salută!" O vedetă din WTA, dezvăluiri despre prietenia cu Serena WilliamsSloane Stephens (27 de ani, 4

Recommended Posts

Sloane Stephens (27 de ani, 41 WTA) a dezvăluit că între ea și Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) e o relație rece, după ce în trecut au fost destul de apropiate.

 

Australian Open Tennis, Day Nine, Melbourne Park, Australia - 16 Feb 2021

 

Ruptura s-ar fi produs în 2013, la meciul din sferturile Australian Open, când Stephens s-a impus cu 3-6, 7-5, 6-4. Într-un interviu pentru ESPN Magazine, citat de Tennis Word USA, Sloane Stephens susține că fostul lider mondial a avut un comportament ciudat după acel meci.

 

Sloane Stephens despre relația de gheață cu Serena Williams: "Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine"

 

Stephens mărturisește că Serena Williams nici măcar nu a mai salutat-o.

 

"Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine. Nici măcar nu m-a mai salutat când s-a uitat la mine. Nu ne-am mai aflat în aceeași încăpere de când am jucat în Australia.

 

Sunt multe de spus de la momentul în care spunea lucruri drăguțe despre mine la momentul în care nu m-a mai urmărit pe Twitter. Lumea crede că suntem prietene, dar e așa și așa, asta e realitatea.

 

Nu decizi să nu mai urmărești pe cineva așa, fără motiv, și să-l ștergi de pe messengerul de BlackBerry. De ce? Din ce cauză?", s-a plâns Sloane Stephens, într-un interviu pentru ESPN, citat de Tennis World USA.

 

Sloane Stephens declara în trecut că Serena Williams i-a fost mentor în tenis, apoi celebra jucătoare cu 23 de titluri în palmares la turneele de Grand Slam i-a spus, mai în glumă mai în serios: "Eu te-am creat!".

 

Serena Williams a ratat azi calificarea în finala de la Australian Open după ce a fost eliminată de Naomi Osaka, scor 3-6, 4-6.

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.