Jump to content

Astralis introduce un nou jucător în prima echipa de Counter-Strike: Global Offensive


Tupi
 Share

Recommended Posts

astralis.jpg

 

Pregătindu-se de cel mai mare turneu de CS: GO al anului de până acum, Astralis încearcă ceva puțin diferit. La IEM Katowice, Astralis va concura cu un înlocuitor suplimentar: Mads „vester” Vestergaard, care joacă pentru echipa academiei: Astralis Talent.

 

Astralis a concurat cu o mulțime de înlocuitori temporari pe parcursul anului 2020, în timp ce diverși membri ai formației de start au primit liber. Când prima echipă a revenit la forma inițială, în octombrie, echipa a continuat să concureze cu Lucas „Bubzkji” Andersen în rolul celui de-al șaselea jucător. Bubzkji se alătura de obicei echipei de start atunci când avea loc meciuri pe harta Nuke. Apariția jucătorului în lista principală Astralis este mai puțin o strategie și mai mult un „angajament al organizației de a dezvolta tinerele talente”, potrivit directorului Kasper Hvidt. În timp ce scopul pentru Astralis este să folosească turneul Katowice ca experiență de învățare pentru unii dintre jucătorii săi din echipa de juniori.

 

Organizațiile de CS:GO preferă un om de rezervă în formația de start!

Formațiile cu șase oameni devin din ce în ce mai populare în rândul mai multor echipe de top de CS: GO. Natus Vincere a folosit unul dintre jucătorii săi din academie, Valerii „B1T” Vakhovskyi, ca înlocuitor. Echipa Vitality a obținut, de asemenea, rezultate bune cu Nabil „Nivera” Benrlitom drept al șaselea jucător, dar va concura pe fiecare hartă la Katowice cu Dan „apEX” Madesclaire. Prima serie a lui Astralis este astăzi, 18 februarie, împotriva uneia dintre echipele de play-in.

 

În prezent, organizația de CS se află pe locul 1 în lume, cu o rată a victoriilor de 70%, dintr-un total de 919 meciuri, echipa fiind în prezent cea mai eficientă și puternică din scena de eSports. Recunoscută pentru jocul în echipa pe care îl practică, Astralis este o formație foarte bine structurată, acolo unde fiecare jucător își are propriul rol. În ultimele cinci partide disputate, organizația a reușit să obțină doar două victorii, motiv pentru care acest turneu reprezintă șansa perfectă pentru a-și demonstra forța ofensivă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.