Jump to content

Rombat: “Vom începe să furnizăm celule pentru bateriile litiu-ion din acest an”


Tupi
 Share

Recommended Posts

562128l-1000x640-b-757bfb34.jpg

 

Rombat va începe să furnizeze celulele pentru bateriile litiu-ion destinate mașinilor electrice, în noua fabrică din București, din a doua jumătate a acestui an, potrivit noului CEO.

 

Rombat Bistrița, companie din grupul sud-african Metair, a preluat în 2019 un pachet de 35% din Prime Motors, și a investit 13.6 milioane de euro pentru prima sa fabrică de baterii litiu-ion.

 

Prime Motors a anunțat anul trecut că negociază cu mai mulți constructori europeni contracte de furnizare a bateriilor produse în parteneriat cu Rombat. 

 

Noul CEO al companiei, Alin Ioaneș, a declarat acum că Rombat va începe să furnizeze celulele pentru bateriile litiu-ion în noua fabrică de lângă București, începând din a doua parte a lui 2021. 

 

“S-a lucrat intens în ultimul an pentru a pune în aplicare sistemele de management de sănătate, siguranță, mediu, calitate și gestionare a energiei, precum și sistemul de întreținere planificată,” a spus Ioaneș.

 

Șeful Rombat spune că proiectul bateriilor pentru mașini electrice este o provocare care permite companiei să țină pasul cu evoluția tehnologică la nivel mondial și să profite totodată de noile oportunități ale pieței. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.