Jump to content

Cupra confirmă numele primului său model electric: Born va fi lansat în cursul lui 2021


Tupi
 Share

Recommended Posts

165769l-1000x640-b-884811aa.jpg

 

Cupra Born va fi numele primului model electric al brandului de performanță de la Seat, acesta urmând să fie lansat în cursul lui 2021. Cupra își propune dublarea vânzărilor în acest an.

 

La începutul lui 2019, Seat a prezentat conceptul el-Born, un prototip electric dezvoltat pe platforma MEB a grupului Volkswagen, acesta fiind echipat cu un motor electric cu 204 CP și cu o baterie de 64 kWh. 

 

Astăzi, pe lângă prezentarea noii versiuni Formentor VZ5, Cupra a mai făcut un anunț important cu ocazia aniversării a trei ani de la înființarea mărcii. 

 

Spaniolii au transmis că Born va fi numele primului lor model electric și că va acesta va fi un “game-changer” în segmentul său. Lansarea este programată până la sfârșitul lui 2021, an în care Cupra vrea să-și dubleze vânzările comparativ cu 2020.

 

Viitorul Cupra Born promite o autonomie de 500 de kilometri. Producția va avea loc la uzina din Zwickau, în Germania, începând cu a doua jumătate a anului viitor. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.