Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nick Kyrgios, picătură chinezească pentru Novak Djokovic. "Trimitere" către un star de pe locul 121 ATP


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Nick Kyrgios (25 de ani, 48 ATP) continuă duelul de la distanță cu Novak Djokovic, liderul mondial care duminică s-a impus la Australian Open, după o victorie cu rusul Daniil Medvedev.

 

kyrgios 2

 

Cei doi jucători au o relație tensionată după ce Kyrgios a criticat modul iresponsabil în care s-a comportat Djokovic la acel turneu demonstrativ, Adria Tour, în urma căruia mai mulți tenismeni au fost infectați cu Covid-19.

 

Recent, sârbul a afirmat că nu poartă prea mult respect lui Kyrgios în afara terenului. Australianul care nu a câștigat în carieră niciun titlu ATP a oferit o serie de declarații interesante.

 

Nick Kyrgios, croșeu spre Nole: "Pentru mine Andy Murray a fost un adversar mai puternic decât Djokovic"

 

E acid din nou în privința lui Nole, spunând că îl consideră mai puternic pe Andy Murray (121 ATP, fost lider mondial), și susține că Federer e cel mai valoros din toate timpurile.

 

"În opinia mea, Roger e cel mai mare jucător din toate timpurile, face totul din talent. Cred, de asemenea, că Nadal și Djokovic nici măcar nu sunt aproape de el. Roger e talentat și înțelept, se vede asta din modul în care servește, din felul în care joacă la fileu, e de neatins!

 

Pentru mine Andy (n.r.: Andy Murray) a fost un adversar mai puternic decât Djokovic. Am jucat doar de două ori cu Novak (n.r.: 2-0 pentru Kyrgios în meciurile directe). Cu Andy am jucat de șase ori și l-am învins o singură dată.

 

Despre Nadal pot să spun că e cel mai valoros jucător pe zgură din istoria tenisului. Nu cred că-l va bate cineva, vreodată, la acest capitol. Ceea ce mi se pare că e amuzant e că eu cred că Federer e cel mai valoros din toate timpurile, dar Nadal îl conduce la meciurile directe", a spus Nick Kyrgios, potrivit site-ului Tennis World USA.

 

Murray are în carieră 46 de titluri ATP, a fost mondial în 2016, dar în ultimii ani a coborât mult în ierarhia ATP și din cauza unor accidentări.

 

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

 

  • Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24
  • Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27
  • Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.